Karolaga1 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zamierzam kupić K-750, wszyscy którzy posiadają własnie ten motocykl napiszcie o jego wadach, zaletach najlepiej by były to wasze spostrzeżenia na ten motocykl (praktyczne). Interesuje mnie gedzie taki motocykl moge za rozsądną cene kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Poszukaj se. Tematów o Kasce było tyle, że Cię emerytura zastanie zanim wszystko przeczytasz. Zapraszam tez na www.redmotorz.studioo.pl. Na razie nie wszystko jeszcze działa, ale juz na dniach. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 ja mam do sprzedania aktualnie: http://weteranszos.pl/gielda/index.php?m=8&t=13013 pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Krotko i na temat: K-750 nie ustepuje usterkowoscia zadnym innym ruskim sprzetom, cierpi na to wszystko na co inne ruskie sprzety cierpia...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 niektóre są bardziej a niektóre mniej awaryjne.Kwestia jest tego ile czasu im poświęcimy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 niektóre są bardziej a niektóre mniej awaryjne.Kwestia jest tego ile czasu im poświęcimy :( masz racje , dobrze dopracowany rusek bedzie długo służył :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Tylko sprobuj kupic dobrze zrobionego ruska :lol: jak sam mu czasu i krwawicy nie poswiecisz to daleko nie zajedziesz... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 tak, znalezienie takiego ruska to jak przysłowiowa "igła w stogu siadna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 z kaski moze sie dymic ale i tak dojedzie :buttrock: nawet na jednym baniaku, bo to sa motocykle ruskiej generacji ;) dobry sprzet, wdzieczy jak dobrze zrobiony. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 na jednym baniaku raczej nie dojedzie bo jest zasłaba.Miałem taką sytuacje w lesie.górka z 50m a różnica poziomów z 5 , i nagle mi zgasł w połowie górki < piach pod połowe opon> odpalam i tak dziwnie trajkocze.No to ruszam gaśnie, znowu ruszam gaśnie.Co się okazało prawa fajka niezbyt dolegała i próbowałem ruszyć z jednego cylindra <lol> ;) nie każdy rusek był dobrze zroboiony.Z Dniepra słyszałem że niektórzy cuda powyjmowali z silnika :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 mój ural spokojnie daje rade na jednym garku ;) . inna sprawa że to cholernie niezdrowe dla silnika... ale radę daje 8) . a to że ci gaśnie na jdenym garku po dodaniu gazu, to może jest przez to że ma ubogą mieszankę? mi na jednym nie gaśnie przy dodawaniu gazu... chyba że właśnie mam ubogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 student to było pod góre i na głebokim piachu, a na płaskim to on pojedzie na jednym garnku bez problemu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 ja sie tak podczepie coby nowego tematu niezakladac ... redmotorz forum jeszcze niedziala ? jak proboje wejsc dostaje info ze niemam uprawnien ... wie ktos cos o tym ? i kiedy ewentualnie bedzie gotowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL-13 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Czesc.Gdzies był temat o stronie Redmotorz.Cześc galeri i tematów już tam działa.Forum było obiecane po raz kolejny wczoraj.Miały być dolączone stare posty ale coś z techniką szwankuje.Mam nadzieje ze w tygodniu ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 ja urtalcem przejechałem 100km na jednym baniaku - po prawda później silnik nadawał sie tylko do remontu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi