Quake Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam Poszukuje informacji na temat cen i jakości hamowni motocyklowych jak i samochodowych z możliwością hamowania motocykli Oraz urządzenia do laserowego sprawdzania ram może wiecie jaki i gdzie jest najlepszy tego typu sprzęt do kupienia.? Proszę o poważne informacje nie w stylu Lutek w garażu to sprawdza na fikołku ramy a na pralce frani hamuje doskonale. Potrzebne są mi informacje do kupna takich zabawek Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Najlepsza hamownia moto jaką widziałem w Polsce jest w posiadaniu Suzuki Poland Position w Piasecznie. Jest to obciążeniowa hamownia Dynojet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 poszukaj namiarów na katowicką firmę CDM , oni oferują te sprzęty. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Poland Position z tego co pamiętam pomiar 100zł Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 www.motocykle.italcom.com.pltam pytaj Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Dzięki Piotr niestety problem z dodzwonieniem będe próbował jak ktoś by miał jeszcze jakieś info to poproszę . Bardzo mi zależy by były to sprzety w miarę najwyższej technologii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 cdm tel. 032/2043513 w.68 lub 69Adam 0609-103 654najepiej dzwonić po 10.00pozdro Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Wal do Dynojet - to lider na świecie jeżeli chodzi o hamownie podwoziowe, bo domyślam się że takiej poszukujesz, a nie silnikowej. Mają zarówno tańszą hamownie inercyjną, jak i droższą obciążeniówkę, taką jak PolandPosition.German OfficeDyno Sales and R&D facility Dynojet GermanyNeustr 4447809 KrefeldGermanyTel: +49 (0)2151-535846Fax: +49 (0)2151-535847 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Piotr do CDM sie dodzwoniłem suepre kompetencja dość wysoka cena zaś zapowiada sie wysoki poziom sprzętu jak podejmę ostateczną decyzję poinformuje narazie jeszcze poszukam co kto ma coś jeszcze do zaoferowania. Wiesz Dungood_ wszystko fajnie tylko hamownia obciążeniowa juz w polsce kosztuje około 90tys a ile w Germanii? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Skąd mogę wiedzieć jakimi funduszami dysponujesz? Jeżeli to ma być "tańsza" podwoziowa inercja, to spróbój może w V-techu (www.vtech.pl). Bo Dynojet to będzie kosztował 90tys. ale EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Powiedz po jakim czasie taka inwestycja sie zwróci ? Przy założeniu że € jest po 3,8 inwestycja zwróci sie za samą hamownię bez montarzu i obsługi po 3420 kliencie zakładając że będzie hamowanie kosztowało 100zł biorąc pod uwagę ze jest około 264 dni roboczych w roku musiało by być dziennie około 13 testujących co jest oczywiście nie możliwe :-) Jak sądzisz ilu może być klientów średnio w ciągu dnia? Pieniądze można wydać tylko niech sie choć zwrócą. V-tech juz mam ujęty dzięki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 z tego co wiem mój kolega miał do sprzedania hamownię podwoziową. Nie znam się, nie wiem co to był za sprzęt. Dokonywali nią pomiarów w trakcie zlotu w Giżycku na przełomie lipca i sierpnia 2005. Jak chcesz to mogę Ci dać namiar do tego kolegi na PW. Ale raczej nie był to aż taki sprzęt jak ten, o którym tu wspominałeś... z tego co się orientuję ten mój koleś chciał za swoją poniżej 20 tyś zł. Na tej i kilku następnych fotach ze zlotu trochę widać tą hamownię.http://partnerservice.pl/vboyen/zlot2005/o.../IMAG0043n.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam Czy na podkarpaciu ew. w małopolsce jest jakaś hamownia na ktorej można by sprawdzić moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi