maciekktm Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Nie mam doświadczenia z KTM-em exc dlatego pytanko do bardziej doświadczopnych. Motor mam w zasadzie nowy - ok 300km przebiegu. Ostatnio zauważyłem, że na luzie silnik trochę "rzęzi" a po wciśnięciu sprzęgła ten dzwięk znika. Pierwsza mysl - może poluzowal się kosz sprzęgła? Druga - łożysko? Trzecia - może to tak ma a wcześniej nie zwróciłem uwagi???? :) Czwarta - A może jeszcze coś innego?? Macie jakieś doświadczenie w/w temacie?? PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Normalne, przynajmniej we wszystkich moich KTMach 4T kosz tak klepał na biegu jałowym gdy klamka sprzęgła jest niewciśnięta (w tym co mam teraz też jest taka sieczkarnia). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramis1986 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 U mnie w mojej 125 2T jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekktm Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 dzięki, w takim razie "ignor" na ten dzwiek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 u mnie też rzęzi, nawet po wymianie łożyska, podobno ten typ tak ma Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi