gutek_rapier Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 wiecie ale jak już zacząłem wkładać to chciałem żeby jeździł [ Dopisane: 17-01-2006, 21:34 ]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82257448 kupujcie w kosmos odlecicie :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Simson ok. Podnieś trochę tył K***a jak widze te podnoszone tyły to mi sie rzygać chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 K***a jak widze te podnoszone tyły to mi sie rzygać chce.Sila wyzsza! Ja ma byc cross to musi byc tyl wysoko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 ale jak podnosić tył to i przód bo przecież sie tak niewygonie siedzi że szok spada sie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 K***a jak widze te podnoszone tyły to mi sie rzygać chce.Mi chodzi o lekko podniesiony tył. Nie wiem czy zauważyłeś, ale on juz ma trochę wizualnych przeróbek, więc podniesiony tył się fajnie wkomponuje. Zresztą to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 K***a jak widze te podnoszone tyły to mi sie rzygać chce.Mi chodzi o lekko podniesiony tył. Nie wiem czy zauważyłeś' date=' ale on juz ma trochę wizualnych przeróbek, więc podniesiony tył się fajnie wkomponuje. Zresztą to kwestia gustu.[/quote']i wychodzi simson ktory ma cos udawac :? do tego jeszcze tylko brakowalo wtedy owiewki tigera .. :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 i wychodzi simson ktory ma cos udawac Confused Niby dlaczego :?: Ja mam podniesiony tył i według mnie niczego nie udaje.Zobacz np. tu:Ten simek ma dużo przeróbek, ale ten tył fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 U Ciebie na avatarze to wyglada jakby ktos Ci w dupe wjechal i wygial blotnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 U Ciebie na avatarze to wyglada jakby ktos Ci w dupe wjechal i wygial blotnikWiem, bo błotnik mi odstaje, ale mam zamiar to zrobić inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 A Ja Mialem Tak zrobionego Simsona :(:Phttp://www.bikepics.com/pictures/496219/ Wszystko co niepotrzebne wy..ane a i tak zachowal jako taki wygląd;]Ale w koncu to tylko simson;)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Gdybym miał w simsonie taką opone tylnią to bał bym się o niebieskich:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Gdybym miał w simsonie taką opone tylnią to bał bym się o niebieskich:PJa jeździłem na takiej dopóki nie wytrzymała :(:http://www.bikepics.com/pictures/468615/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ale to chyba niezbyt bezpuiecznie ;) Bo jakby pekla tak przy mocnym hamowaniu, a z przodu bys mial samochod... :mrgreen: by bolalo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 a ja pamietam jak byłem mały to w motorynce niemiałem przedniego hamulca i chciałem sie popisać i przed samym skrzyżowaniem z piskiem zahamować zerwał mi sie ten pręt przeleciałem przez skrzyżowanie i wleciałem w krzaki :lol: miałem fuksa że akurat nic niejechło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ale to chyba niezbyt bezpuiecznie Razz Bo jakby pekla tak przy mocnym hamowaniu' date=' a z przodu bys mial samochod... Mr. Green by bolalo Razz[/quote']No było niebezpiecznie ... Szczególnie na deszczu ;) A pękła przy mocnym hamowaniu tylko na szczęście nie miałem przed sobą samochodu. Opona była tak twarda, że spokojnie dojechałem na niej do domu, a żeby ją ściągnąć musiałem użyć szlifierki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi