Greedo Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 czy jak mam papiery i spisana umowe i jezdze bez karty moto na Simsonie to zazwyczaj gliny sie czepiaja? chodzi mi glownie o Warszawe, bo karty nie oplaca mi sie juz robic (za pare mies 18:)) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 jeżeli masz zarejestrowanego i masz ubezpieczenie to raczej nie powinnija jeździłem 2 lata na karcie rowerowej najpierw rometem potem simsonem i kilka razy mówili mi że cza karte moto ale zawsze mnie puszczali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ja w maju zdaje na karte. Ale i tak mam zamiar normalnie jeździć przed egzaminem :) zreszto w tamtym roku tez tak robilem tylko ze na miasto sie nie wypuszczalem bo nie byl zarejestrowany ni nic. Popieram seba78. Jak bedzie zarejestrowany i ubezpiecozny to spokojniutko mozesz smigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Wszystko piknie, tylko czy pomysleliście o tym, co będzie w razie jakiegoś wypadku/stłuczki (tfu, tfu, odpukać...)? Jeżeli ktoś w ciebie wjedzie a ty nie masz uprawnień do kierowania pojazdem to WINA JEST TWOJA! Warto o tym pomyśleć chyba, bo nie dość że nie dostaniemy wtedy kasy z ubezpieczalni na naprawę motorka to jeszcze tracimy zniżki na OC (a to może sporo kosztować, jeżeli moto było ubezpieczone na rodziców którzy mają na siebie jeszcze inne pojazdy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 z opowieści kumpli zawsze jak pały zatrzymują to chcą dowód rejerstracyjny a o karte nie pytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi