rmxkrosno Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ktos wie jakie imprezy na zlocie tym będa i do której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 miałem zamiar jechać z zeszłym roku ale były małe problemy z motocyklem :) Daniel :roll: A coś wiesz bliżej, jak było w zeszłym roku i czy warto się kołatać? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Jakiś bliższych informacji nie mam co działo sie w zeszłym roku. Info na temar tegorocznej imprezy znajdziecie na tej stronie:http://www.radjdlubelski.pl/( dostałęm taki adres od znajomego, strona jeszcze nie działa - jest w przygotowaniu, myśle że w najbliższym czasie chłopaki uruchomia portal :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmxkrosno Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Termin imprezy 20-21.05.2006 Nazwa imprezy MOTO-FESTYN Frysztak 2006Miejsce imprezy Frysztak k/Jasła woj. podkarpackie (Ośrodek sportowo-rekreacyjny Frysztak)Organizator Jasielskie Stowarzyszenie Motocyklowe "Brothers of the south"Opis Zlot motocyklowyKontakt tel.: 606 716569, e-mail:[email protected] [ Dopisane: 06-03-2006, 13:43 ]Termin imprezy 16-18.06.2006 Nazwa imprezy IV Ogólny Zlot Motocyklowy im. "Hubal"Miejsce imprezy Jasło, woj.podkarpackie, stadion MOSIR ul. Sikorskiego 15Organizator Jasielskie Stowarzyszenie Motocyklowe "Brothers of the south"Opis Zlot motocyklowyKontakt tel.: 606 716569, e-mail:[email protected] [ Dopisane: 06-03-2006, 13:47 ]http://www.dizmar.com.pl/Dizmar_Motocyklow...owy_Imprezy.htm tu sa info na temat zlotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 ermin imprezy 20-21.05.2006Nazwa imprezy MOTO-FESTYN Frysztak 2006 Był ktoś na tej imprezie? Jest tam coś ciekawego? Słyszałem o tym festynie pare razy, ale nic dokładniej mi nie wiadomo... Warto się wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi