sopel_95 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Aż taki wolny nie jest :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Oj, nie zachwalaj, do ilu się na niej rozpędzasz? Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopel_95 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 120 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwronk Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam :) niedługo zdaję na A1 i planuję zakup takiej hondy. Wiem juz praktycznie wszystko o tym moto, ale jeszcze pytanie odnośnie osiągów. Czy na takim moto bede mial problem targnąć stuningowany skuter 2t ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapomnialem_adresu007 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam :) niedługo zdaję na A1 i planuję zakup takiej hondy. Wiem juz praktycznie wszystko o tym moto, ale jeszcze pytanie odnośnie osiągów. Czy na takim moto bede mial problem targnąć stuningowany skuter 2t ?Miałem Speeda 2 z zamontowanym cylindrem Stage6 70cc plus kilka dodatkow i do 100km/h objeżdzałem bez problemu YZF R125. Varadero jest chyba cięższe, wiec byłoby jeszcze łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sageoff Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dzień dobry wszystkim Jestem właśnie na etapie kupna mojego pierwszego motocykla i wybór padł na Hondę Varadero 125.Niestety nie jestem ekspertem w branży, więc potrzebuję Waszej pomocy by nie naciąć się na jakiegoś bubla.Ogólnie zależy mi na modelu po lifcie handlarzom. Aktualnie rozważam ten model:http://allegro.pl/honda-xl-125-varadero-2007-r-wtrysk-krakow-na-b-i5958107457.htmllecz z zakupem chyba wstrzymam się do ładniejszej pogody. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daras699 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Wygląda dobrze.Przy oględzinach tarcze,zebatki,łańcuch,amortyzatory i praca silnika.Za taką z rocznika 2008 z trzema kuframi i krajową dałem 7200 zł Edytowane 2 Lutego 2016 przez Daras699 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sageoff Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Teraz ceny trzymają dość wysoko, poniżej 8000zł ciężko znaleźć młodszy niż 2007r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi