Browar Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 :icon_mrgreen: hehe Zbyhu Twoją Hanię to moge za darmo pucować bo ona i tak zawsze się świeci jak psu jajca :icon_mrgreen: :buttrock: :rolleyes: AAA i byłbym zapomniał !! :biggrin: jadą ogólnie jakieś kobiety na Węgry :icon_mrgreen: PoZdRo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Czy jadą kobiety ??? Browar jeszcze Cię trzyma po Rybolu ? :icon_mrgreen: Poczytaj uważnie dwie ostatnie strony :rolleyes: , ale ponieważ dzielnie walczyłes to Ci podpowiem: przynajmniej 3 lub cztery. Ale nie licz za bardzo :biggrin: Jadą z obstawą.Hehe, jeszcze to winko odpracujesz w polu :buttrock:.Szmata, wiadro i bedziesz sprzety pucowal :icon_mrgreen:No widzisz Zbyhu ... o tym nie pomyslałem. A jak się dobrze przy chromach sprawi to i okowitki antałek dostanie w nagrodę. A i paliwka się kapnie do baku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) PROT Przy Dragu to trochę jest do polerowania nie zaprzeczę :biggrin:Teraz jak V-Stroma myję to prawie się nudzę :icon_mrgreen: Browar Kobiałki co prawda jadą zajętę ale tak się akurat składa że znam taką jedną załogantkę co za miejsce na plecach by się do benzynki dorzuciła. Co prawda ona jest z Wawy ale pogadać można jak chcesz.Nie wiem czy za późno już nie jest ale mogę popytać EDIT:Qrdę ja już niedowidzę - Browar z plecakiem jedzie heh - ale nic Pozdrawiam Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Pietra Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 :icon_mrgreen: hehe no ja juz mam kobiete i jadę z nią :buttrock: ... ale tak pytam, zeby mieć orientacje w sytuacji :icon_mrgreen: A jeśli chodzi o Adu to może PGR by ją zabrał bo ma miejsce chyba :rolleyes: :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Sluchajcie pokrzyzowaly mi sie plany wyjazdowe na weekend majowy, wiec w ostatecznosci choc niechetnie autem, moge sie wybrac jako bagazowka :biggrin: Auto nieduze bo matiz, ale caly samochod do zaladowania plus box dachowy. Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slony Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) jedź :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:własnie dostełam maila ze sklepu internetowego ze tank baga nie bedzie do pt. więc nie mam się jak spakować razem z ,,plecaczkiem'' więc b.chetnie skorzystam z przestrzeni bagażowej :biggrin: Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez slony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 MIklas no szkoda ze Ci sie plany pocięły ale super by było jakbyś się (chociaż) katamaranem wybrał :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 W takim razie przybede w piatek do Wegierskiej Gorki na 4 kolkach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 To bierzemy namioty i konserwy :icon_mrgreen: :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 mam male pytanko gdzie mamy sie zjawic w Gorce jakis adres na ktora godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jeżeli zdobędę drugą połowę kasy to także z chęcią się wybiorę na zwiedzanie Węgier :) Kilku moich kolegów też wyraziła aprobatę podłączenia się pod grupę "goorkową". Dojechalibyśmy w sobotę, tylko właśnie też prosilibyśmy o godzinę spotkania i miejsce spotkania :P Czy godzina 12 odpowiadałaby panom imprezowiczom, o miejscu zbiórki się nie wypowiadam, bo nie znam Węgierskiej Górki (wiem jedynie jak dojechać do tego pensjonatu gdzie był PGR Treffen :D ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Miklas!!! Wiesz jak pojedziesz autem to przyczynisz się dla dobra ogółu bo wtedy bedę majty mogł cześciej zmieniać a inni to odaczują a raczej nie odczują na sobie :) :D :P :clap: PoZdrO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A jeśli chodzi o Adu to może PGR by ją zabrał bo ma miejsce chyba :clap: :clap: :clap: To bierzemy namioty i konserwy :P :D :clap: A Adu co "ma męża, co lubi tygrysy" ???? Dlaczego nie chesz wziąć Adu ??????????? Egoisto !!!! mam male pytanko gdzie mamy sie zjawic w Gorce jakis adres na ktora godzine Dojechalibyśmy w sobotę, tylko właśnie też prosilibyśmy o godzinę spotkania i miejsce spotkania :clap: Czy godzina 12 odpowiadałaby panom imprezowiczom, o miejscu zbiórki się nie wypowiadam, bo nie znam Węgierskiej Górki (wiem jedynie jak dojechać do tego pensjonatu gdzie był PGR Treffen :) ). Sprawa prosta. Jadąc od Żywca na Zwardoń wpada się do Węgierskiej Górki. W Węgierskiej Górce jest jedna główna ulica. Są jedyne światła. Parę metrów za światłami po lewej stronie znajduje się pizzeria z parkingiem. Proponuję godzinę spotkania najpóźniej na 11.00. Wiecie jak jest ... i tak będzie obryw 1,5-godzinny :clap: Proponuje się stawić motocyklem już ZATANKOWANYM POD KOREK. Jest nas dużo ! Tankowanie zbiorowe na początęk wyjazdu to niepotrzebna strata czasu. (Pizzeria jest przy Orlenie). Nie sposób nie trafić. Taka jest moja propozycja, chyba , że PGR chce żeby mu chatę spalić na dobry początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 :D heh PROT ja bym bardzo chętnie wziął ADU :) :clap: ale juz jade z pleacaczkiem :clap: zreszta tak jak to napisalem! A co do godziny spotkania to masz racje tankowanie wspólne nie ma sensu bo to zejdzie troche czasu a 11 to dobra godzina. Mi jak sie uda to przyjade w piątek wieczorem ale jeszcze nie wiem do końca :P PoZdRo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A kto wam powiedział że to o Adu chodzi? :D Już się qrde nie mogę doczekać - moto śpi pod kocykiem a ja na delegacji w Głubczycach tkwię - nawet sobie pośmigać nie mogę Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi