Marlew Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Browar - ciężko będzie - z Goorki do Hajduszo jest około 500 a jeszcze mamy do Budapesztu jechać - będzie 1500km jak nic bo pewnie jeszcze na jakieś zwiedzanie się pojedzie Pozdro No co Ty?? Z Górki do Tokaju jest 360 ,potem 80 do Hajdu, a w sumie od Górki do Górki dokładnie 1000 :icon_biggrin: wg Michelina.Lajcikowa jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czolem! Plus dojazd z Rybnika do Gorki i nazad, tj. 2x po 85km. Browar, 1200km musimy liczyc :icon_mrgreen:.Musisz zejsc z czerwonego pola nieco nizej - mniej spali i dasz rade :icon_biggrin:. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jak tam chcecie - mi to ryba - ale zawsze jak panuje traskę na kika dni to mi 50% więcej wychodzi.A to do Budapesztu nie jedziemy? Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 :icon_mrgreen: jak mi zaplacisz za miejsce w hotelu to mogę jechać :buttrock: :flesje: nie wiem czy jest sens się pchać do budapesztu na drożyzne :flesje: :buttrock: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ... nie wiem czy jest sens się pchać do budapesztu na drożyzne :buttrock: :buttrock: :icon_mrgreen: Jest. Chociażby po to żeby coś zobaczyć a to piękne miasto. Inaczej równie dobrze można zrobić 1000 km po najbliższym rondzie - winkle będą, asfalt wybierze się dobry a na spanie i posiłki można do domu zjechać... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Browar wyluzuj - biorę linkę to raz. Mojemu kredensowi to rybka czy ciągnie coś czy też nie. Pali tyle samo. Z górki zjedziesz na wyłączonym silniku to dwa. Ograniczysz wydatki na używki to trzy. My Polacy mamy taką przywarę, że do gardeł sobie skaczemy, ale spragnionego zawsze się napoi :icon_biggrin: :buttrock: to cztery. Więc optymizmu. A co do Budapesztu to koledzy mają rację. Nie byłem ale uważam, że trzeba zobaczyć. Co do katamarana ... z mojej strony już więcej nic nie mogę zrobić. Mishel niedobrym kolegą jest :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czolem! Ostatecznie jedziemy tez w kupie. Kto nie ma pasazera, ten moze troche cudzego bagazu wziac. Ty Browar bedziesz mial plecaczek, a ja np. nie. Cos sie wymysli :icon_biggrin:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 :buttrock: spoko ! ja też myśle że coś się wymyśli !! w sumie jak ma być hardkor to bedzie :buttrock: :flesje: :flesje: :flesje: co do używek to slyszalem ze za 5 zł mozna 5 litrowy baniak kupic wina wiec o to sie nie martwie :flesje: a jak takie cos obale to mi sie juz jeść nie bedzie chciało :icon_mrgreen: wiec relax :flesje: Mam nadzieje ze moto mi dojedzie tam i z powrotem :icon_biggrin: PoZdRo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slony Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jest. Chociażby po to żeby coś zobaczyć a to piękne miasto. Inaczej równie dobrze można zrobić 1000 km po najbliższym rondzie - winkle będą, asfalt wybierze się dobry a na spanie i posiłki można do domu zjechać... :icon_biggrin: To może jak nie wszyscy chca jechac do Budapesztu zrobimy 2 grupy?Najtańszy nocleg pokój 2 os za 2 os 29E,pokój 1os 1 os 20E,knajpa piwko ok.2-3E.Poza tym ja wolałbym 100x uderzyć na chwilkę nad balaton niż kisić się w mieście.Czy ktoś z chetnych na wyjazd myśli podobnie? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Słony nad Balatonem też nie jest tanio. Co do trasy przez Słowację to pozwólcie że przynajmniej pierwszymi 200 km ja się zajme :biggrin: Jesli pojadę bo moje moto jeszcze nie jest złożone a przed wyjazdem musze zrobic test ride po tylu przeróbkach - inaczej się nie da.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 moje moto jeszcze nie jest złożonewrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................................... :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Niestety ja pozostane nieutulony w żalu iz sie z Wami nie śmigne :biggrin: Życze zaje.... zabawy i niech moc będzie z Wami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jeśli jeszcze sa miejsca to i ja jade tzn. 1 moto - 2 ludków... Mam nadzieje ze damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Tu nie ma zaklepywania miejsc,, chcesz, nie boisz się = jedziesz :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: a co do wypowiedzi Slonego to BEZ SENSU MOIM ZDANIEM DZIELIĆ GRUPE NA 2 CZĘŚCI :biggrin: ... są pewnie osoby dla których kwestia finansowa nie ma znaczenia, ale są np.tacy jak ja bidacy co jadą po kosztach i na hardkorze :icon_mrgreen: ale inni z tego co tu czytalem to rozumieją :banghead: i chwała im za to !! Ja się zdaję na kolegów i wiem że mnie nie zawiodą, jak mi braknie na winko to dają łyczka ze swojego baniaka :rolleyes: :buttrock: PoZdRo !!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Czolem! Hehe, jeszcze to winko odpracujesz w polu :icon_mrgreen:.Szmata, wiadro i bedziesz sprzety pucowal :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi