Skocz do zawartości

co kupić do 30.000 zł ???

Gość TD
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem też mailem taką opinię:

"nie kupuj japonca.motory i samochody napedzane ryzem to dziadostwo.duke albo nowe bmw 650 piekny cichy ,lekki naped przez pasek zebaty.kupisz zolte swinstwo to sie bede z ciebie smial.mnie cholera tlucze na moje trzecie suzuki,nigdy wiecej ryzowych motorow."

Ktoś jeździ na BMW F650 GS lub CS???

TD napisał:

"nie kupuj japonca.motory i samochody napedzane ryzem to dziadostwo.duke albo nowe bmw 650 piekny cichy ,lekki naped przez pasek zebaty.kupisz zolte swinstwo to sie bede z ciebie smial.mnie cholera tlucze na moje trzecie suzuki,nigdy wiecej ryzowych motorow."

Stary jezeli ktos miedz kupil to zlota z niego nie zrobi.

Fakt bmw to dobre motory ale zorientuj sie w cenie moto i czesci.

A co do "ryzowych" maszyn to mam od 8 lat toyote corolle rok 1989.

1,3 litra i jezdze bez problemow za male pieniadze bo pali 6,5 l/100 km.

A ten gosc co napisal ta opinie to chyba niemcom reklame robi.

Zreszta porownaj ilosc salonow i serwisow z motocyklami japonskimi i niemieckimi...

to daje do myslenia..

I jeszcze jedno, czemu w niemczech jezdzi wiecej "ryzu" niz niemieckich "bauerow"? :)

TD napisał:

Ten kolo co to rozsyla to chyba jakis nawiedzony bo i ja dostalem podobnego maila!!! Pozdro Karlik

Stary kup se zmielona VTR SP-1, polutujesz rame , dopasujesz cos od starej w-echy i bedzie cacko w stylu robionego na wlasna modle harleya!!

Bo jak ogolnie wiadomo prawdziwy motocyklista musi nadac indywidualny styl swojej maszynie no nie!!! Dobrze ci radze brachu. :)

To byly dwa motocykle ER-5, kierowca Liaza zdmuchnal je omijajac jakies inne auto, ktore ponoc mu wyskoczylo z podporzadkowanej, a co do prawa jazdy motocyklistow to nie wiem jak reszta przyjaciol Agnieszki ale Ona to faktycznie za dlugo nie miala, ale o co chodzi - to nie byla Ich wina i tu czas posiadania prawa jazdy nie ma nic do rzeczy. Mimo wszystko nie polecam jako pierwszego motocykla zadnego sportowego ani naked bika!!!! Koncze bo chce mi sie wyc!!!! :cry: Pozdro Karlik

Karlik do cholery o czym ty pieprzysz?! Dziku i Jagna zgineli za Zephirze. Iguana jechala ER-5. :( Fakt, Jagna miala ER-5, ale on stal wtedy w warsztacie czekajac na remont po dzwonie. Sorki, ze sie unosze, ale nie lubie jak ktos podaje przekrecone informacje.

A naked na pierwszy motocykl jest bardzo dobry. :)

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

gdybym ja miał taki problem.........

Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100

https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090

myślę że TDM 900 byłby odpowiedni tyla że nówka kosztuje 38200 pln jak na dzień dzisiejszy :D :D ....

sam jeżdżę TDM ale 850 i sobie chwalę bałdzo wygodna bez awaryjna, no i ta linia ........ oj sam bym sobie nówencję kupił.... no cóż ale wszystko na gorące panienki i na kraty wódki poszło :( :D