TIJO Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 No i jest o 18:30 stanela w naszym garazu Honda CR 125 z 99roku. fotki: http://www.bikepics.com/members/tijo/99cr125/Wszystko jest git i super. Wymieniony tlok , naped , zadnych luzow na zawieszeniu ogolnie motocykl igla 8) :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 ładna :buttrock: gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 GratulacjeTeraz pewnie będziesz czekał aż tata wyjdzie do pracy żeby sobie pojeździć :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ja tez gratuluje :buttrock: . Widze ze juz model na aluminiowej ramie! I ile w koncu daliscie?GRATULACJE jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 ile w koncu daliscie ?7 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Bardzo fajna! Gratuluje, i cena nie taka zabójcza. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 No ja tez gratuluje moj ojciec wlasnie tez niedawno kupil LC 8 :D tez w wakacje sie bedzie dzialo :buttrock: NIema to jak maszyna taty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Crka jak Cr moja ładniejsza :mrgreen: ,patrzyłeś już do cylindra.Pierwszą rzecza po kupnie mojej Cr to było ściągnięcie głowicy,cylindra i oblokanie co tam siedzi :mrgreen: oczywiście najpierw jeszcze była pierwsza jazda :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 gratulacje, ladnie sie prezentuje. Cene tez dobra:) CR :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ale wam zazdroszcze :buttrock: Mój tata nigdy nie wsiądzie na moto, ma jakiś uraz, a w sumie szkoda bo fajnie było by z ojcem pokatać :D Gratulacje sprzęta !! Fulle są coraz popularniejsze na forum. Jeszcze raz Gratule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Gratulacje! Sliczna maszyna. Juz widzie jak po jednym lataniu bedziesz chcial sprzedawac dt :buttrock: http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 fajny sprzecik GRATULUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Tak jak mowiłem bardzo fajny sprzet!Bardzo zadbany!A jaki los czeka YZ'tkę? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 gratuluję ! a mojego tate ciągnie i może jakieś spokojne enduro sobie zakupi. I wspólne wyjazdy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 A jaki los czeka YZ'tkę? Oddalismy ja do nich :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi