heniek128 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 czy mozna postawic na gume honde mbx80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Na hondach sie nie znam, ale jesli mozna postawic na gume motorynke http://forum.swiat-motocykli.pl/album_view.php?id=43 To honde sie raczej na pewno da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Tak tylko motorynka ma zupełnie inną budowę - jest znacznie krótsza, zwarta i się siedzi praktycznie z tyłu czylidociąża tył umożliwiając poderwanie przodu. Honda MBX to raczej do tego się nie nadaje wg. mnie . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 no i copraktycznie wszystko się da postawićspróbuj a może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 No toć jak nie jak tak :) napewno sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 da sie jak nie wiesz jak to zrób tak:przykład z motorynki1.jedziesz na jedynce powolutku wciskasz sprzegło full gazu puszczasz sprzegło i jeszcze go delikatnie podbijasz do góry!2. siedzisz na motorku full gazu puszczasz sprzegło i stajesz deba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 No na pewno sie da!!! /ja ogarem 200 przejechałem 50 metrow na gumie!!! 8) Klapka kiedyś nawet paliłem :buttrock: TEraz mam DT50 i tez na gume mozna stawić ale z miejsca bo w czasie jazdy trodno :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 DATA DATA DATA DATA DATA DATA :!: :!: :!: :!: 2 dni na forum i taki bajzel ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi