kiki Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 chodzi mi o to czy te klocki sa coś warte czy jednak nie - http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80016025 - za klocki na przód na jedna tarcze koles mi zaproponował cenę 94 zł a u przedstawiciela hondy kosztowały 260zł. Tu rodzi sie pyt - czy te z allegro to jakies badziewie, czy moze warto zaryzykowac i kupić Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Wlasnie je zamowilem, dzis albo jutro beda u mnie w domu :buttrock:Klocki pewnie mamy te same-bo moje tez kosztuja 94 zeta na tarcze.Dziwi mnie to ze klocki na jedna tarcze kosztuja 260 zeta w Hondzie(chyba ze jest to firmowane logo Honda), bo Nissiny niebieskie w Motorexie w Poznaniu kosztuja 120 zeta na tarcze. U nich tez kupowalem klocki na tyl i zaplacilem 110 zeta(tez Nissin niebieski) Wedlug mnie nie ma z tym lipy, ale wszystko wyjdzie w praniu-czyli za pre miesiecy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ja kupiłem u tego gościa i nie mam żadnych "ale" do klocków.Oryginalne nissiny z serii NS. Też zapłaciłem 94zł i była to najtansza oferta jaką mogłem znaleść.Jakby ktoś był ciekawy to tak wyglądają:buttrock:http://www.bikepics.com/pictures/492457/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Są to oryginalne klocki made in China ze spieków bambusowych.Nadają się głównie na tor ze względu na niską trwałość, tak mniej więcej 2-3 hamowania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Są to oryginalne klocki made in China ze spieków bambusowych.Nadają się głównie na tor ze względu na niską trwałość' date=' tak mniej więcej 2-3 hamowania Razz[/quote']Zbycho-te klocki nie nadaja sie do MW! Pewnie stad takie odczucia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Są to oryginalne klocki made in China ze spieków bambusowych.Nadają się głównie na tor ze względu na niską trwałość' date=' tak mniej więcej 2-3 hamowania :buttrock:[/quote'] EEE jak ze spiekow bambusowych to ja bym je reklamowal jako towar niezgodny z umowa. Co innego, gdyby podczas hamowania lecialy wiorki kokosowe :lol: . A tak serio to malo prawdopodobne, aby ktos tak dokladnie podszywal sie pod producenta Nissin. Allegro rzadzi sie swoimi prawami i cen raczej nie ma co odnosic sie z cenami do sklepow - a tym bardziej salonow Hondy. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 W takim razie spróbuje- a jak sie będą sprawowały to sezon pokaże :buttrock: :D Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Dzis dostalem przesylke z klockami. Nie ma mnie w domu, ale dostalem zdjecia. Klocki jak klocki :buttrock:Azeby potwierdzic chory stan cen w polskich sklepach link:http://www.de-motorshop.nl/nl/dept_10.htmlWiec ceny na allegro sa jak najbardziej ok. Mozna by rzec-na dobrym, europejskim poziomie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 ja za niebieskie Nissiny do cbr 600 w Bielsku w Hondzie dalem po 83 zl byla promocja dni otwarte :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Cena nie jest z kosmosu. Z azłote nissiny płaciłem w Boldorze coś koło 220 zł za komplet na dwie tarcze... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 a wie coś ktoś o tych niebieskich nissinach :?: bo tez jestem na kupnie ale nie chce jakiejs lipy kupić :roll: może ma ktoś je przetestowane :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 a wie coś ktoś o tych niebieskich nissinach :?: bo tez jestem na kupnie ale nie chce jakiejs lipy kupić :roll: może ma ktoś je przetestowane :?:Sa to klocki NS, czyli z reguly stosowane fabrycznie przez producenta. Nie wiem jak u Ciebie, ale mocniejsze sporty maja zakladane fabrycznie zlote, sintermetal. Ja na fabrycznych Nissinach zrobilem ponad 20 tys km,wiec warto :D Zalezy jak jezdzisz-jak latasz bardzo ostro to wez zlote,w przeciwnym wypadku niebieskie na pewno Cie nie zawioda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitia Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja kupiłem niebieskie nissiny i w porównaniu do klocków, które założył w niemieckim serwisie poprzedni właściciel (też nissiny, ale nie wiem jakie, podejrzewam, że sintered) jest o wiele gorzej. Hamulce są dużo słabsze i jest wymagany większy nacisk na klamkę hamulca. Ja zdecydowanie nie polecam niebieskich Nissinów NS. Myślę, że lepiej kupić złote, powinno być ok - dokładnie tak jak napisał zajc. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja kupiłem niebieskie nissiny i w porównaniu do klocków' date=' które założył w niemieckim serwisie poprzedni właściciel (też nissiny, ale nie wiem jakie, podejrzewam, że sintered) jest o wiele gorzej. Hamulce są dużo słabsze i jest wymagany większy nacisk na klamkę hamulca. Ja zdecydowanie nie polecam niebieskich Nissinów NS. Myślę, że lepiej kupić złote, powinno być ok - dokładnie tak jak napisał zajc. Pzdr[/quote']A w jakim sprzecie to zaobserwowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 A w jakim sprzecie to zaobserwowales? ...pewnie w takim jak w avatrze F3 :) więc opinia dla mnie przydatna , w F4 też nie bedzie rewelacji... będa złote zatem :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi