Pablo2x Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mi pasuje -moze znowu w Rumuni bedzie jakis zlot motocyklowy ;) Wycieczki tez mi pasuja - bo Bługaria to piękny i malowaniczy kraj ;) oczywiscie nie zamierzam zrezygnowac z ulubionych rozrywek czyli plaza i skutery , park wodny i lanserka bez kasków wzdłuz plazy od knajpki do knajpki na drinki i nocne pijaństwo :( generalnie wszystkiego po trochu - maximu emocji minimum snu :P - zreszta co to duzo planowac na miejscu bedziemy spontaniczni :( Dodatkowe kaski odpadaja -przynajmniej ja nie zabieram Ale został bym troche dłuzej np do srodylub czwartku a droga powrotna juz w miare szybko i do domu na sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 No ja jak bym pojechal to bym nawet do 3 tygodni zostal :twisted: Nie pytajcie dlaczego :twisted: Sie gra sie wie sie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Sie gra sie ma Sie skacze, sie plywa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Sie gra sie ma Sie skacze' date=' sie plywa :mrgreen:[/quote'] Cialko tez sie ma zaje...ste bajerka jest !!!!! JADEM!!!!!Strzelimy kilka popisow na szosie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 NIE SPAMOWAC :P ustalmy moze konkretnie termin bo musze sobie urlop zarezerwoawac... lipiec czy poczatek sieprnia... KONKRETY :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaxS Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Tez bym sie bardzo chetnie wybral , ale zobaczymy co bedzie z kasa : (Troche drogie zycie sobie tam urzadzacie : P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 NIE SPAMOWAC ;) ustalmy moze konkretnie termin bo musze sobie urlop zarezerwoawac... lipiec czy poczatek sieprnia... KONKRETY :? U Mnie narazie nic sie nie zmienilo -bede mial wolne od 14 lipca do konca lipca i w tym terminie musimy sie zmiescic - byc moze uda mi sie przesunac o tydzien czyli od 22 lipca i załapiemy wtedy 1 tydzień sierpnia - ale to bede wiedzial w ciagu najbliższych paru dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja i tak ten sezon jak kazdy inny planuje tylko z motocyklem wiec narazie jako student ograniczaja mnie tylko finnanse :? ale to rzecz do zalatwienia dla ukochanej wszystko zawsze 98' :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Panowie, już parę miesięcy temu czytałem wspomnienia z Bułgarii i z dziką radością bym się dopisał na Bułgaria:Reloaded - jak tylko wynegocjuję urlop :? - ale mam pytanie za 62500 USD: ponieważ do lata pewnie nie kupię sobie ZZR 1400, to czy zaistnieje podgrupa w której na trasie na TDM się utrzymam :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Trudn oocenic czy na TDM dasz rade- bo jak narazie do Bługari - szykuje sie niewielka grupa i chyba pojedziemy jedna grupa - Marlew na Bandycie 1200 Ja + mó jkumpel na Yamaha R1 , Kaka na CBR 900 rr i jeg okumpel na ZZR . Wiec podejzewam ze zostanie utrzymane temop z zeszłego roku - czyli doscy szybkie ale w granicach rozsadku - predkości w granicach 150-190 na normalnych drogach - natomiast na autostradach troche odkrecalismy 220 i wiecej . Wiec musisz sam sobie odpowiedziec czy TDM da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 jeg okumpel na ZZR do lipca mam nadizeje ze to juz bedzie RR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 na autostradach troche odkrecalismy 220 i wiecej . Wiec musisz sam sobie odpowiedziec czy TDM da rade Odpowiedzialem sobie. Nie da rady :D Mowi sie trudno, w 2007 nadrobie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Odpowiedzialem sobie. Nie da radyOsito, może ze mną stworzysz drugą podgrupę? :)Tylko cholera...... Baby pewnie nie zabierzecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaxS Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Tez bym chetnie stworzyl 2 podgrupe , jezeli tylko starczy mi kasy to pojade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Ja stworzycie druga podgrupe to nie ma sprawy - ale robiac dziennie po 700-800 k mciezko czekac za duzo wolniejszymi sprzetami - wiadmo ze czasami trzeba troche poczekac bo ktos został lekko w tyle - ale jezeli sprzety różnia sie tak drastycznie 9TDM a R1) - to ciezko zgrac predkośc- ale zawsze mozemy spotykac sie na postojach no i na miejscu - wycieczki nie sa to juz az takie odległości wiec można predkośc dostosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi