Januszm Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Wszyscy normalni mile widziani :D Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Wszyscy normalni mile widziani :D ups... to ja chyba jednak odpadam :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Będę jechał z okolic Poznania. Gdzie się spotkamy? Czekam na propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 madee na tyle na ile Cię znam to uważam Cię za normalną, no może z tym spaniem w garażu przesdzasz ale tak po za tym jesteś Ok :D Romualdo S.Marauder Czy jedziesz do Częstochowy czy w Świętokrzyskie? Bo jak do Częstochowy to tylko na miejscu możesz się z nami spotkać. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Jak szczęśliwie terminy się ułożą, to nie ominę Częstochowy i Świętokrzyskich, ale pytałem o te drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Proponuję spotkanie na trasie Łódź - Radom, przed miejscowością Gielniów na skrzyżowaniu dróg o numerach 12 i 728. Chyba, że będzie zależało Ci na obejrzeniu Ruin zamku w Drzewicy, która jest nieopodal to możemy tam się spotkać. Wtedy z drogi nr 12 musisz na wspomnianych wcześniej krzyżówkach skręcić w lewo na Warszawę w drogę nr 728 i jechać nią cały czas prosto przez ok 4 km aż dojedziesz do Drzewicy. W Drzewicy cały czas prosto aż ujrzysz zamek. [ Dopisane: 15-02-2006, 12:35 ]Romualdo S.Marauder czy znalazłeś takie miejsce na mapie?Odpowiada Ci taki punkt spotkania? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Wszystko zanatowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 I ja się pisze na Świętokrzyskie.Byłem tam w zeszłym roku, niestety nie motocyklem i zobaczyłem tylko setną cześć z tego, co oferuje tamten region. Myślę, że w tym roku będzie lepiej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Plan trasy wyglądać będzie następująco:Wyjazd z Janek o 6 rano w kierunku Radomia, przed Grójcem zjeżdżamy na Końskie. Po drodze zatrzymamy się na chwilkę w Drzewicy by rzucić okiem na ruiny zameczku. Gdy osiągniemy Końskie kierujemy się na Sielpie tam krótki odpoczynek połączony ze zwiedzaniem oddziału Muzeum Techniki oraz spacer po fajnej miejscowości wypoczynkowej. Kolejny cel to Chęciny ze wszystkim znanymi ruinami. W okolicach Chęcin znajduje się skansen wsi kieleckiej oraz Jaskinia Raj, jak czasu starczy to obejrzymy. Kolejny etap jazda na nocleg, gdzie pojedziemy to zależy od was, mogą to być w Starachowice, pod namiotami (swoimi oczywiście), bądź w jakimś gospodarstwie u podnóża Łysicy na sianku :banghead: lub w przyjemnej kwaterze. Niedzielę spędzimy na jeździe po górkach świętokrzyskich, możemy też wziąć pod uwagę wycieczkę do Sandomierza. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Wstępnie ja też się piszę. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Jestem za SANDOMIERZEM :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra427 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam.Jezeli nie bedzie profanacją jedno auto to i ja się podłączę.Byłem w Górach Świetokrzyskich wiele razy motocyklem i mile te wyjazdy wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam.Jezeli nie bedzie profanacją jedno auto to i ja się podłączę.Pilot z apteczką i dodatkowy bagażnik zawsze się przyda. A jeżli twoje auto wygląda tak jak na zjęciu (wiatr we włosach) to jestem jak najbardziej za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Mie ma problemu autkiem też możesz, powiem w zaufaniu, że będzie najprawdopodobniej jechał z nami jeszcze jeden samochód, prawdamadee :?: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Mie ma problemu autkiem też możesz' date=' powiem w zaufaniu, że będzie najprawdopodobniej jechał z nami jeszcze jeden samochód, prawdamadee :?:[/quote'] prawda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi