Januszm Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 W zeszłym roku po mszy pojechaliśmy właśnie do Olsztyna coś zjeść. Było nas około 20 osób, prócz nas była jeszcze jedna mniejsza grupka motocyklistów więc nastrój był kameralny, a teraz to normalnie zjechało nas się tylu, że śmiało można powiedzieć iż był tam drugi zlot. Właściciel namiotu z żarciem zacierał ręce ponieważ motocykliści niczym wygłodniała szarańcza pochłonęli całe zapasy jedzenia w barze :icon_mrgreen: Wrzuciłem na serwer fotki z wyjazdu, mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciw :icon_biggrin: http://www.czestochowa220406.jpg.pl/ Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Za rok 18-tka, więc może również wybiorę się do Olsztyna :icon_biggrin:. Na tym sprzęcie co mam teraz to nawet marzyć nie można (wprawdzie na dotarciu jest aktualnie, ale nie oczekiwał bym przelotowej 100 km/h :icon_mrgreen:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Kur*a żaluje ze nie pojechalem na ten zlot z racji wyjazdu na Bieszczady w weekend majowy, musze sie z kasiurą liczyć :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Było naprawdę super,mam nadzieję,że za rok spotkamy się w tym samym składzie.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Tez musze przyznac ze bylo elegancko jeszcze nigdy na oczy niewidzialem tyle sprzetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi