Klapek Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 za 5 tysi jej nie zrobisz tak zeby nie było skazy.To jest beznadziejne malowanie do naprawy' date='jedyne co kupić nie porysowane owiewki - wszystkie.Jak znajdziesz uzywany komplet - to ci sie.Moim zdaniem to 5 tysi ci nie wystarczy, ale zycze powodzenia.[/quote']Może się myle ale kolesie dzidują na pasie i chyba wszyscy sobie zdają sprawę że takie motocykle są praktycznie codziennie napierda*ane młotem pięciokilowym.Także ten blady będzie nie raz jeszcze tak rozje*any także nie kumam...I nie chodzi tu tylko o kase bo nawet ekipy robiące dużą kase (USA) napierdalają swoje sprzęty młotami i spawają je bez atestów.Myśle że właśnie w tym jest sens i logika żeby zrobić to tanim kosztem bo po co wywalać kase np na plastiki jak za tydzień będą rozrzucone po pasie.Pozdro all ;) Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shalashaska Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Zachowajcie fason chłopcy!! Zając, Encik (który założył temat) i ja jeździmy razem i chyba każdy z nas ma jakąś mniejszą czy większą usterkę w motorze... Wydaje mi się, że wszyscy którzy się tu wypowiadali poza nielicznymi wyjątkami to ekstremalni teoretycy, he. Czy któryś z was wsiadł na rozbity motor, w którym zostały wyprostowane lagi na "imadle" własnoręcznie oczywiście, przednia felga kilka razy z młotka dostała itd. i w ten sam dzień śmigał na lotnisku pod 300 na godzine bez żadnych obaw, zero pod ani nad sterowności, bez shimi tak jak powinno wszystko się odbywać w NOWYM sprzęcie!?? Jeśli nie, a z pewnością nie po waszych wypowiedziach to co Wy możecie wiedzieć o jeźdzeniu na powypadkowym sprzęcie. ŻAL MI WAS!! I nie rozumiem jednocześnie, wydawało mi się, żę to forum dla motocykliści, którzy się wspierają i pomagają sobie. Zamiast napisać posiadaczowi Hondy gdzie może wyprostować tą legę, czy nawet sprawdzić lagę dla jego bezpieczeństwa to piszecie o złomie, który trzebe rozebrać i sprzedać o tym, że to już nie będzie nigdy to samo. A zresztą nie będę się rozpisywać bo Wy i tak zapewne tego nie zrozumiecie!! P.S. wolę 954 bez plastików niż F2 w tej samej cenie!! Pozdrawiam [ Dopisane: 11-01-2006, 13:41 ]A na marginesie: Widzę, że poszło bardzo wielę obelg w stonę Zająca. Może któryś przyjedzie na moto salonowym i sprawdzimy jak się ma GSXR1000 K3 z pospawaną ramą do Twojego motorku drogi motocyklisto! Jakaś przejaźdzka w zakrętach czy trochę na tylnym trochę na przednim kółeczku... spróbujcie swoich sił. Cfaniactwo na forum się szerzy.. Pewnie gogoś uraziłem i zostanę za to usunięty, a jak wszyscy się nalewają ze szczęśliwego posiadacza ekstra hondy w której tylko trzeba lagę i koło wyprostować to jest ok! Dziękuje bardzo za takie forum!! Kolego idę z tobą konie kraść!!Tylko powiedz kiedy :) Bardzo mi się spodobała twoja wypowiedź.Forum po to jest by pisać i pomagać.Pozdrawiam Cytuj Forum Volvo V40 S40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 za 5 tysi jej nie zrobisz tak zeby nie było skazy.To jest beznadziejne malowanie do naprawy,jedyne co kupić nie porysowane owiewki - wszystkie.Jak znajdziesz uzywany komplet - to ci sie.Moim zdaniem to 5 tysi ci nie wystarczy, ale zycze powodzenia.Może się myle ale kolesie dzidują na pasie i chyba wszyscy sobie zdają sprawę że takie motocykle są praktycznie codziennie napierda*ane młotem pięciokilowym.Także ten blady będzie nie raz jeszcze tak rozje*any także nie kumam...I nie chodzi tu tylko o kase bo nawet ekipy robiące dużą kase (USA) napierdalają swoje sprzęty młotami i spawają je bez atestów.Myśle że właśnie w tym jest sens i logika żeby zrobić to tanim kosztem bo po co wywalać kase np na plastiki jak za tydzień będą rozrzucone po pasie.Pozdro all ;) Jesli jest tak jak mowisz, ze to wściekli napadacze , to zeby to moto zrobić to sie spokojnie w kasie wyrobią.ja patrzyłem pod moim kątem urzytkowania i takim padłem bym nie chciał jezdzić.Ja nie dzidzuje co kawałek i nie chodze bokami wiec ja bym go robił na zero, na igłe, na cycuś :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Auuuuuuuuuaaaa szczerze mowiac niezle walnieta na moje oko rama moze byc ok aleglowka ramy moze byc zdeformowana dla ciekawosci dodam ze u mnie za oknem stoi yamaha po solidnym dzwoniepopekane plastiki powgniatany zbiornika ale na oko sie jeszcze pojezdzitylko ze od kraweznika do kraweznika ciezko ja uprowadzic znieksztalcone lagi i polka itp ale rama chyba ok ????????????dobrze ze to nie moja Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi