druid Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zwracam się do was z pytaniem o nową shadowke 750 C4 ,ktoś tym jeździł/jeździ? jakie są różnice pomiędzy C3 oprócz napędu wałem, ciężko też dowiedzieć się jaką to mocą dysponuje bo wiadomości od dealera różnią od tych z ogłoszeń w przedziale 43-60Km. :lol: No i jak wam się podoba w prawie nowym wcieleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Niestety nie miałem przyjemności wypróbować, ale jest taka możliwość w Honda Plaza w Warszawie. Najlepiej by było gdyby aker ją sprawdził, bo teraz ujeżdża C2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLO Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Jeżdziłem shadow C4 jeden sezon więc mogę coś o nim powiedzieć.Spalanie w granicach 4-5 l , moc 45km ( nie powala na kolana i bardzo szybko zacznie ci ich brakowac) Vmax 145km/h z górki 160 ;). Hamulce całkiem znośne ale nie radzą sobie przy ostym hamowaniuze 130 z plecaczkiem na pokładzie . Jeżeli masz powyżej 180cm bedziesz siedział na nim jak na kibelku (chyba że załozysz spacerówki nagmolach) . Orginalny wydech stanowczo za cichy . Co do różnic pomiędzy C2 a C4 oprócz kardana ma nieco zmienionywygląd i zwiększoną moc o 2 km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druid Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 widze pawlo że śmigasz Wild starem co powiesz o różnicach pomiędzy hondą a yamahą co staranniej zrobione , nie chce porównywać twoich dwóch motocykli bo różnica jest prawie 1 litr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLO Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zarówno wilstar jak i shadow to kawał pożądnej maszyny . shadołką pomyka teraz mój kuzyn i też jest bardzo zadowolony .W sumie nakręciliśmy nią przeszło 30 tys km i oprócz przeglądów co 6 tys , lania wachy i częstego mycia nie wymaga żadnej innej opieki :D .Jeżeli chodzi o porównanie tych cruzerków to co tu dużo gadacshadołka jest zdecydowanie lżejsza i co za tym idzie zgrabniejsza w ruchu wielkomiejskim ;) . Ale na tym się kończą jej zalety w stosunku do wilstara. wildstar ma obecnie nakręcone 40tys i podobnie jak honda nie wymaga żadnej szczególnej opieki . nawet spalanie jest zbliżone bo w trasie mieści się w granicach 5 -5.5 L przy czym nie bieże nawet deka oleju. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi