a!ntek Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Od siebie powiem tyle, że tłoczone logo na tylnym denku (jeśli chodzi o foto z aukcji) wygląda oryginalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 chodzą słuchy, że sprawa wygląda tak:Leo robione są od jakiegoś czasu w Polsce - gdzieś na dolnym śląsku chyba.byc może gośc znalazł dojście, to tych tłumików z pominięciem "importerów"....troszkę to dziwne, bo np. Dainesa czy AXO z Włocławka nie idzie na lewo zdobyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 wydechy robione sa w Polsce - mialem okazje obejrzec wydech - jest zrobiony naprawde solidnie i ma wszystkie szczególy z oryginału (emblemat tłoczenie itd ) wg mnie jak za ta kaske to warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Od technicznej strony rozni sie od tych robionych we Wloszech czy wszystko rzeczywiscie to samo?Bo szczerze powiedziawszy nie chcialbym kupic jakiejs "samorobki" Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 wg mnie wyglada naprawde solidnie i porzadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ale to jest jakby fabryka na licencji Leovince, ktora robi te same wydechy tylko w Polsce? Czy poprostu ktos ma jakis zaklad i robi tak zeby wygladalo jak orginal? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ale to jest jakby fabryka na licencji Leovince' date=' ktora robi te same wydechy tylko w Polsce? Czy poprostu ktos ma jakis zaklad i robi tak zeby wygladalo jak orginal?[/quote'] Nie no panie....toć w Europie jesteśmy...takie numery...ech 8) To pytanie mogło zostać zadane tylko w tym kraju.... :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 No niestety juz z takim przypadkiem sie spotkalem, wiec nie zdziwilbym sie gdybym znowu trafil na to samo...Przykre ale prawdziwe... Skontaktuje sie z tym chlopkiem jeszcze, skoro jak mowicie jest to mozliwe zeby za ta kase dostac taki wydech to wiecej czekac nie bede... ;) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 wiecej czekac nie bede... KUPUJ-->ZAKŁADAJ-->TESTUJ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 No i co? doszła paczka? Ja dzis tez taki zamowiłem wlasnie za 490 i jestem ciekaw jak dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Hehe a ja sie narazie wstrzymalem, bo inne wydatki mnie zabily...Ale ciagle przegladam oferty i chetnie poslucham Twojej opini na temat tego konkretnego tlumika...Znalazlem tez chlopaka na allegro ktory ma je za 650zl, w rozmowie widac ze porzadny, mowi wszystko co wie na ich temat, przysyla mi zdjecia kazdego elementu tlumika, wiec smiem twierdzic ze jest oryginalny... tylko nie ma w komplecie rury laczacej, a Ty masz? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 ja kupilem dokladnie ten http://allegro.pl/show_item.php?item=82492383 sam tłumik z mocowaniami i tym DB killerem ale bez rury, rure juz mam podpasowaną bo mam juz i tak przelotówke firmy montii ze stali ale jak zobaczylem pierwszy raz wydechy sbk w karbonie to sie zakochalem i czekalem az mnie bedzie stac na nie:) no i sie doczekałem, ogolnie jestem zadowolny ze swojego ktore polecam wszystkim www.montii.pl tego Leo kupilem z nieodpartej żądzy posiadania go w swoim moto:) nie zeby z moim cos było nie tak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja tez mam taka rzadze ;) Jak przyjdzie i go zalozysz do opisz swoje wrazenia... :-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 I ja czekam na nowe wieści o tym tłumiku bo sam jestem zainteresowany zakupem do swojego Bandita ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dee Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 ja też ;) niech ktos sie zorientuje w cenach, zależnie od materiału ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi