huck Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 potrzebuje na szybko szmalu mam do pochniecia pieciobiegowa skrzynie do rusa piec biegów do przodu oczywiscie czworka 1,3 piatka 1,03cena promocyjna do konca tygodnia 600 zeta pozdroohuck[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Cześć, Huck!600 zeta, to mimo wszystko kupa forsy. Jeżelibyś jednak chciał udzielić dodatkowego upustu dla "młodzieży na dorobku", to wyślij mi SMS-em swój numer komóry, pogadamy. Proponuję Ci 500 PLN. Jak dojdziemy do porozumienia, kupię ją dziś. Mój numer: 607 047 080 PozdrawiamZiemek P.S. Wiem, że każda przeróbka jest droga, ale potargować zawsze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a skad masz skrzynke 5 biegowa jesli mozna spytac ? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huck Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 a skad masz skrzynke 5 biegowa jesli mozna spytac ? 8O :lol: jak dasz inżynierowi pieniadze to wszystko zrobi :lol: ja jestem inzynierem OMC (o mało co) 10 lat na polibudzie studiowałem :lol: pzdrhuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Jak tam, Huck? Skrzynia poszła?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huck Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 nie nie poszła nie odzwywałem sie do ciebie bo cały czas sie bije z myślami :)znaczy inaczej, licze kase bo jak nie bede musiał jej sprzedawac to ja sobie zostawie przynajmniej do momentu kiedy zrobie porzadna dokumentacjepzdrhuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataman Koszowy Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Cze czy ktos moze probowal te skrzynie: http://www.motopan.com.ua/foru_e.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nie, ja takiej nie miałem w użytkowaniu. Ciekawie kształtują się prędkości na ostatnich biegach. Trzeba by było cos do nich napisać, a może Huck cos już wie na ten temat. Ciekawe czy jak im się napisze po angielsku czy odpiszą, bo ja rosyjskim to biegle nie władam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataman Koszowy Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ciekawe czy jak im się napisze po angielsku czy odpiszą, bo ja rosyjskim to biegle nie władam Warto by sprobowac, a rosyjski musze odswiezyc bo jest na tej stronie pare ciekawych artykulow, m.in. o dopasowywaniu sworznia do tloka.Zajrzyj tez na te przerobe Urala: http://www.motopan.com.ua/tech/hamster.htm Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ciekawe czy jak im się napisze po angielsku czy odpiszą, bo ja rosyjskim to biegle nie władam Warto by sprobowac, a rosyjski musze odswiezyc bo jest na tej stronie pare ciekawych artykulow, m.in. o dopasowywaniu sworznia do tloka.Zajrzyj tez na te przerobe Urala: http://www.motopan.com.ua/tech/hamster.htm Pozdrawiam, Już zrobiłem nowy temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huck Opublikowano 12 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 częsc tajemnic skrzyn pieciobiegowych :P założenia przróbki są proste :Prezygnujemy z wsteka dwie nowe zebatki i cymesik problemy pojawiaja sie przy dysku sterujacym najprostsze rozwiazanie polega na przedłuzeniu szczeliny tak zeby powyzej 4ki pojawiał sie luz i wrzucanie 5ki dzwignia wstecznego po drodze okazuje sie ze nie sposób tego zrobic porzadnie nie pamietam dlaczego acha przypomniałem sobie podobno taka konstrukcja piatki powoduje ze ze piatka czesto wysiada mam gdzies szkice do tego rozwiazania to spojrzehuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi