grucha Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Witam mam pytanko chce sobie kupic motorek do jezdzenia po lesie. będzie zarejestrowany jako motorower. i teraz pytanko czy musze miec prawo jazdy.Jestem w tym temacie kompletnie zielony .prosze o pomoc.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Do jazdy na motorowerze uprawnia ukonczenie 18tego roku zycia. Ty jak widze miescisz sie w tym przedziale wieku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 I legitymujesz sie dowodem osobistym wówczas, zamiast prawem jazdy na motorower.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A czy to po lesie mozna bezkarnie jezdzic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Z tego co wiem po jazda po terenach zalesionych kosztuje jak za wykroczenie od 20 do 500zł, inna kwestia, że nie tak też czasem łatwo trafić na leśniczego, bądź straż leśną. :(...A swoją drogą jazda na sam dowód osobisty to wg mnie jakaś paranoja -możesz nie mieć pojęcia o przepisach ruchu drogowego, a poruszać się możesz po rondach, skrzyżowaniach. (pewien znajomy przed 50 rokiem życia zdawał na prawko 11 razy, teraz po 2 latach jakoś mu już idzie - a gdyby tak inny(nie tylko 50 latek) z takim czuciem jazdy samej w sobie wpadł na pomysł, że zakupi motorower i wyjechałby na miasto (!!! o zgrozo !!!), pojawiłby nam się na lini lotu... bo przecież zgodnie z prawem ma dowód osobisty i kwita, a przepisy i jakiekolwiek o nich pojecie to kwestia drugorzędna ...coś z tym jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Spoko ja od paru lat smigam samochodem. (bawie się w tunerstwo clijaków)ps . zaprasza, www.krc.prv.pl [ Dopisane: 04-01-2006, 11:08 ]wielkie dzięki za odpowiedz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Spoko ja od paru lat smigam samochodem. (bawie się w tunerstwo clijaków)ps . zaprasza, www.krc.prv.pl [ Dopisane: 04-01-2006, 11:08 ]wielkie dzięki za odpowiedz!!!!Hehe, zawsze podobalo mi sie Clio Williams-jezeli takim smigasz to szacuken :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A czy to po lesie mozna bezkarnie jezdzic?? Dla zainteresowanych: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...esu+wjazdu+lasu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej-bc Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Do jazdy na motorowerze uprawnia ukonczenie 18tego roku zycia. Ty jak widze miescisz sie w tym przedziale wieku :D Wazny jest oczywiscie dowod osobisty' date=' ktorym totez trzeba sie w naglym wypadku okazac odpowiednim osobom. :'] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi