Empire Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Oto Suzuki RG 80 ktore wczoraj kupilem:] http://img263.imageshack.us/my.php?image=h...hpim00878ie.jpghttp://img263.imageshack.us/my.php?image=h...hpim00880lc.jpghttp://img263.imageshack.us/my.php?image=h...hpim00894cx.jpghttp://img263.imageshack.us/my.php?image=h...hpim00909yq.jpg Jest z 96 roku. Kupilem je za 1500 bez gaznika, ale juz dostalem gaznik za 60zł i jezdzi:] Jutro po miekki dowod i jazda :( Czy to jest oryginalne malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 no to gratuluję :( aby dlugo sluzyla :Pna poczatek proponuje zdjac przednia owiewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Nie jest taka zla ta owiewka...:( Na poczatku myslalem tez nad Yamahą RD 80...Ale wybralem RG 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 I bardzo dobry wybór ;) :lapagora: :P :( Wygodniejsza od RSki?? :P Moim zdaniem oryginalne malowanie.Napisz więcej, jak odpala, do ilu kręci itp. ;) No, to zeby długo słuzyła, jak najmniej drzew na drodze :P i takie tam ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Od RSki Wygodniejsza...Nie siedze "na placka" juz:P Odpala ładnie...Od pierwszego-drugiego lapie. Vmax? Cos ty...Ciapa jak cholera...Nie jechalem narazie wiecej niz 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Garulacje.Dziwne, że zaminiełeś RS na RG :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 w sumie t R i tu R :(a tak napowaznie to rg napewno jest troche wieksza i wygodniejsza v max powinien oscylowac wokol 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 To Ty miałeś nową Rs i zmieniłeś na RG?? looolAle awans ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Gratuluje i Zazdroszcze :( miłego nawijania bez awaryjnych kilometrów... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 To Ty miałeś nową Rs i zmieniłeś na RG?? loool Ale awans ;pTa RSka z tego co widac na forum byla z 97 takze tez leciwa, poza tym tylko rok młodsza od tego RG :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 No tak...z 97r. byla :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Gratukluje fajne moto... życze miłej jazdy:) Ale wolał bym rs..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 No gratuluję sprzęta. Tak to jest oryginalne malowanie :( 1500zł to nie drogo dałeś i kupić tylko gaźnik to naprawdę się opłacało.A jezeli chodzi o vmax to ja swoim tak na spokojnie jade 90-95kmh.A teraz dowale sportowy wydech i zobaczymy :P :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 ja mam na tuning 4440zł;] nie koniecznie tuning ale na to moge to przeznaczyc...Simek z RZT by był:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 malowanie oryginalne(99%),chyba ze ktos sie bawil w oklejanie,dziwi mnie tylko ze to 96r a nie ma pługu(dolnej owiewki),heh,tuningu w tym zabardzo nie zrobisz(jedynie sportowy wydech,gaźnik,filtr powietrza-stożek-tylko czy warto,no i 6 klapowa membrana-lub cos takiego,do gaźnika)nic wiecej nie spotkałem nawet na niemieckich stronach,nie mówiąc juz o polskich gdzie nie ma (chyba) nic na temat rg,pozatym gratuluje zakupu (ehhh zebym ja dał 1500 za swoją to bym sie cieszył :( ) według mnie dokonałeś dobrego wyboru...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi