mwichan Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Więc spisali mnei w sierpniu do swojego notesiku i podali tam tylko imie i nazwisko i imiona rodzicow-wiec czy w razie zatrzymania mnie oni beda wiedziec za co bylem zhaltowany(chyba maja system w ktorym umieszczaja dane) aha i kiedy znikne z ich ewidencji jesli juz mnie tam wklepali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 ale w jakich okolicznosciach cie spisali?? jha bylem raz spisany za to ze sobie stalem za remiza :( jesli to bylo takie cos to nic sie nie martw bo to gowno znaczy. Moze i bedziesz gdzies zapisany ale to ci w niczym nie przeszkodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ja zostałem spisany w ubiegłym roku za... jazdę motocyklem bez włączonych świateł :P Poprostu zapomniałem sobie włączyć kiedy wyjeżdżałem z garażu. Pech chciał, że zatrzymał mnie pod moją szkołą i akurat była przerwa :( Też jestem ciekaw jak wygląda sprawa ze spisywaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 a teraz kazdy bedzie pisal za co byl spisany i sie przekrzykiwal ze ja wiecej razy :roll: Byl juz o tym temat wiec skonczcie. Więc spisali mnei w sierpniu do swojego notesiku i podali tam tylko imie i nazwisko i imiona rodzicow-wiec czy w razie zatrzymania mnie oni beda wiedziec za co bylem zhaltowany(chyba maja system w ktorym umieszczaja dane) aha i kiedy znikne z ich ewidencji jesli juz mnie tam wklepali??Moge wiedziesz czy Ty sie przejmujesz ? Spisanie to normalne zjawisko i jak by w tamtym miejscu w godz w ktorej Cie spisali sie cos stalo to zostaniesz przesluchany itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Nie poprostu mialem zdjesta lampe z przodu bo to byla jakas tam droga taka piaskowa i chialem sprawdzic czy kluczyk dziala a klosza lampy nie zalozylem!!A teraz to przeciez nikt nie wie za co bylem spisany chyba z od wszystkiego maja oddzielna strne?Po prostu jak wyjezdzam na motoROWERZe to sie czasami peka ze jak mnie zatrzymaja to bede mniej mili jak bedzie ze juz cos na moto zrobilem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Hehe stare czasy-mnie straż miejska spisała kiedys za jazde Komarem bez kasku,bez rejestracji w parku :P Spisanie to nic wielkiego służy głównie do tego że jakbyś jeszcze coś zrobił motorkiem to mają twoje dane i tyle :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Nie poprostu mialem zdjesta lampe z przodu bo to byla jakas tam droga taka piaskowa i chialem sprawdzic czy kluczyk dziala a klosza lampy nie zalozylem!!A teraz to przeciez nikt nie wie za co bylem spisany chyba z od wszystkiego maja oddzielna strne?Po prostu jak wyjezdzam na motoROWERZe to sie czasami peka ze jak mnie zatrzymaja to bede mniej mili jak bedzie ze juz cos na moto zrobilem Rolling Eyesspisuja kiedy tylko im sie zachce, nawet na rutynowej kontroli jak nic nie zrobiles i wszystko masz w porzadku. Jak by mieli za to zabijac to juz bym mial 14 zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Tak jak pisali poprzednicy nie znaczy to zupełnie nic, poza tym, że jeżeli coś się stanie w danym miejscu to będą wiedzieli do kogo się zwrócić :P ( ja nie zliczę ile razy byłem spisany :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 ale o czym mowicie jakby cos sie stalo ??Chyba tylko zwiazane ze moto :?: Bo przecież t oze jezdze bez lampy nie znacze ze kogos gwałce-chyba :oops: :lol: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 ??Chyba tylko zwiazane ze moto Question Bo przecież t oze jezdze bez lampy nie znacze ze kogos gwałce-chyba Embarassed Laughing Razznie, tam nie jest napisane za co a spisuja Cie bo zachowujesz sie "podejrzanie" lub cos w tym stylu. Wazne ze byles w tym miejscu i o tej godz . Jak by sie cos stalo to zostaniesz wezwany na przesluchanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 nei straszcie mnie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 dokladnie tak jak bylo w moim przypadku: stalem z kumplami za remiza bo msza nudna i podjechali niebiescy mowiąc nam ze ktos dzwonil i mowil ze tu sie dzieje cos zlego :rolleyes2: i nas spisali. My sie zapytalismy po co to kiedy do rodzicow nic nie idzie, to oni "jakby sie cos na przyszlosc dzialo to bedziemy wiedzieli do kogo sie zglosic". Ja sie tym nie przejmuje bo tam spisali wieleeeeeeeeee osob, ktore sa napewno bardziej podejrzliwe ode mnie. Po tygodniu okazalo sie ze to przez kumpli nas spisali bo podjechali na inna miejscowke i sie zapytali gdzie u mnie w dzielnicy mozna sobie spokojnie browara wypic i oni powiedzieli ze wlasnie za remiza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi