MOC Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 niestety, tylko gorsze jest to, ze ludzie wciaz na nich glosuja :? ja wciaz czekam na tyh porzadnych... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 M-73 powstało w podobnej sytualcji jak M-72 (zostało skopiowane ), BMW też wyprodukowało taki prototyp, chyba sie to nazywało BMW R72 [ Dopisane: 06-01-2006, 13:40 ]A co do produkcji to kilka lat różnicy, PMZ 1935-1939 M-73 - juz po wybuchu wojny ( ale to tylko prototyp ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 do IRBIT i reszty....macie jakies zdjecia m73 i ewentualny opis..troche mnie zaciekwaił ten model.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Niestety nie mam nic poza tym artykólem, do kótrego dałes na początku link.Próbowałem juz szukac ale na próżno.A ty masz jakeiś inne info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 ja tez przewaliłem caly net na prozno...nawet wyslalem maila do kolesi ktorzy prowadzili te stronke zeby przyslali mi caly art. w oryginale - przetlumaczylbym go i gdzies wrzucil - niestety zero odzewu.mysle ze to dobry p[omysl zeby sprobowac ponownie. w koncu meczylem ich jakies 2 lata temu. tak btw to czytalem gdzies o kolesiach ktorzy zrobili sobie wycieczke do muzeum przyfabrycznego urali w irbicie.stoi tam masa sprzetow, prototypow, jdna z pierwszych emek i beemka ktora bodajze została wysłana do ruskich jako matka dla przyszłych m72. jednak zakaz robienia zdjec...i koniec.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 moze któregoś pięknego dnia pojade do rosji na wakacje i osobiście zobacze te cuda 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 moze któregoś pięknego dnia pojade do rosji na wakacje i osobiście zobacze te cuda 8)Z fotoaparatem pożyczonym od Jamesa Bonda ukrytym w guziku marynarki, hehehe ;) Życzę Ci tego z całego serca... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zly_wujek_trojkat Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 alo......a moze ktos ma jakas literatore do m35k....to taka emka sportowa z kompresorem mechanicznym rotsa....literatura podaje ze toto rozpedzalo sie do 200km/h.....generalnie ruscy produkopwali bardzo duzo ciekawych odmian emki ale jak to u nich wszystko bylo scisle tajne i ciezko jest o dobra fachowa literature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feldgrau Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Popatrzcie na to:http://www.oppozit.ru/modules.php?name=New...rticle&sid=1112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 spojrzałem na zdjecia katem oka i juz ci pogratulowac panie - dobra robota// ja po rusku za cholere ale jak ty dajesz rade to draz temat - moze cos wygrzebiesz jeszcze...pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 fotki lux, jeszcze ich nie widziałem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 8O ale sprzecior, ruskie to niby a wzbudza zazdrosc...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 ja ruskich sprzetów nie cenie niżej od pozostałych, tam też produkowali fajne sprzeciki :buttrock: :crossy: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feldgrau Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Myśle dokładnie to samo co Irbit. Ruscy nie potrafili zrobić nic sami, to chociaż kopiowanie wychodziło im nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachari Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Kiedyś znalazłem coś takiego:http://www.bikepics.com/members/zachari/06dnieprmt11/ Cytuj Ogrody Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi