EnduroMax Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 a jak chcesz robic sobie na draga to tnijJunak drag :) ;) Co za pomysl? Junak to klasyk nie drag....Nie tnij. szkoda baku. Malo tego sie robi. Zakonserwuj i trzymaj jak najdluzej! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 wieczny.. musielismy:) chcesz zobaczyc jak wygladaj jak go kupilismy i jak po roku wygladal?:) przerazisz sie jaki byl oto zlom Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 z chęcią w takim razie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 okey juz wysylam zdjecia.. stary.. uwiez mi moj chlopak do tej pory choruje na orginalnego junaka.. a z tym sie roztac bo byl straszny zal [ Dopisane: 8-1-06, 22:46 ]student doszly zdjatka? jak cos to pisz na maila lub na gg, jestem ciekawa co powiesz. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 doszły. był z niego paździerz. a teraz niby drag, czyli z koziej d*py trąba... wiem że zawsze najłatwiej krytykować, ale junak tylko i wyłącznie w stanie orginalnym. jakoś tak mam. szacun dla zabytków. a na dragi/czopy/bobbery to sie dniepry nadajo :mrgreen: . pozdrawiam wild Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 szczerze mowiac to zaden z junaka drag nie wyjdzie ani choper czy tam nawet betoniarka...tylko w oryginale posiada swoj urok. jakbym juz kompletnie zwariowal to przerobilbym junaka na cafe racer.ale nie tam zadne cieie tylko poprzerzucalbym kilka rzeczy stad tam juz.poki co sam mam 2 oryginalne junaczki i worek czesci i ani mysle cos z nimi robic w zlym kierunku :mrgreen: :mrgreen: jak lapki`świerzbia do cieia to do pieca wsadzic na 3 min i przejdzie..... :lol: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 wild - ja tez poprosze foteczki jesli mozna :)[email protected]wild napisał:a jak chcesz robic sobie na draga to tnij Junak drag Co za pomysl? Junak to klasyk nie drag.... Nie tnij. szkoda baku. Malo tego sie robi. Zakonserwuj i trzymaj jak najdluzej!Nie robie draga tylko jakies niewiadomo co pseudo choppero podobne i nie na bazie junaka tylko CZ :mrgreen: (wiec sie nie czepiac prosze ;) - fotki jak to narazie wyglada ew. na maila)Topic dotyczyl baku i przekonaliscie mnie - nie tne (moto do ktoredo mial byc ten bak idzie do sprzedania). Jak mi sie bedzie kiedys strasznie nudzic to go najwyzej wyczyszcze i pomaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Sprzedajesz juz Czeske? Tos sie najezdzil :) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Sprzedajesz juz Czeske? Tos sie najezdzil Poltora roku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 No Panie M16 bo juz sie wybieram do tarnowa zeby ci uszy wykrecic i bak zabieram za...to sie pomysli :) Wiec na piatek w klubie widze to cudo a jak nie to jajca ukrece :mrgreen: Przyznaj ze mnie troche posluchałes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 studet nawet dniepr sie na to nie nadaje:) ale jak byly nowe kola i kombcacje poprzednika to luz zostawilismy i zrobilismy na draga. powiem ze fajnie sie na nim jezdzilo i a pewno nie raz go wspomne mile. a myslales ze to byl nasz zamiar od poczatu, zeby przerabiac? nie.. nie bylo juz sensu. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 ten dniepr był dla ukazania bezsensu całej operacji :mrgreen: . jednak lepiej ciąć dniepry, produkowane do dziś, niż zabytkowe junaki. o to mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 to ze dniepry to jest potalna pomylka ukrainska i ich cala popieprzona konstrukcja to i ja wiem, ale mam dostac silnik (od wuja jednego..) za free po generalce do poskladania. wiec brac i sie nie zastanawiac- kiedys- moze zlozyc, chwilke pojezdzic i sprzedac. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 dają to bierz, potem sie bedziesz martwić :mrgreen: odchodzimy od tematu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 odchodzimy od tematu.. tak jak zawsze:) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi