Miaziu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Mam problem. Pękł ( ukruszył mi się ) kawałek magnesu od sterownika (zapłon elektroniczny , ETZ 150 ) , i mam pytanie : Będzie działać , czy trzeba wymienić ? Da się jakoś zregenerować ? [ Dopisane: 28-12-2005, 22:53 ]tak to wygląda : http://www.bikepics.com/pictures/490982/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 z tego co widac moga byc z tym problemy...wedlug mnie trzeba bedzie wymienic ale sproboj bo nie gwarantuje...a co regeneracji..to nie mam pojecia ale watpie ze sie da zregenerowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 tylko problem w tym że nie moge tego nigdzie dostać :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 a szukales na allegro?? z tego co pamietam kiedys bylo kilka do sprzedania...poszukam gdzies mialem link do stronki z czesciami do mz...jak znajde to go wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 szukałem :? i w AG-Mocie i na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 popatrze pogadam ze znajomymi moze sie cos znajdzie :) ...ja w swojej 251 mam zwykly....i tez chodzi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 [urlhttp://www.kemot.pl[/url]Oni mają prawie wszystko do MZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 wejdz tu http://www.mzclub.delfinet.pl/viewtopic.php?t=1437tylko musisz sie zarejestrowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 niestety już nieaktualne :P nie ma ktoś z was do sprzedania takiego magnesu ? Bardzo mi jest potrzebny a nigdzie nie moge takiego dostać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 u mnie jak w wirniku w 250 ukruszyl sie magnes to przykleilem go zywica i sie trzyma.... wiec sprobuj skleic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 tylko że to nie jest na wirniku :roll: ten magnes steruje impulsatorem , jeśli są 2 kawałki to powstału w oddzielne magnesy (iskra będzie przeskakiwać 2 razy , lub więcej ) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 ja bym Ci radzil zalozyc narazie normalny zaplon...czyli przerywacz bo ciezko bedzie znalezc impulsator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 tylko to nie jest impulsator , to jest wałek z dwubiegunowym magnesem pierścieniowym , impulsator jest w dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Nie zmieniaj na zwykly , poczekaj moze bedzie na allegro za jakis czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 nie będe zmieniać , mam dobry moduł i impulsator , brakuje mi tylko tego pier$%#^#@%^ magnesu :P :( [ Dopisane: 03-01-2006, 20:48 ]http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80088005 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi