awful Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 więc tak: 1wszy wypada w poniedzałek 3ci we srode... więc od piątku jest 5 dni wolnego... kawał czasu- i warto cos zaplanować... pytałem znajomych ktorzy byli na krymie- mówią ze strach schodzić z moto... więc moze krym sobie podaruję...w maju w finlandii będzie zaje***cie zimno... za to jestem zainteresowany naszymi najblizszymi sąsiadami- czechy, słowacja , litwa, łotwa - estonie też mi ktos odradzał,ale jak ktos ma swiezsze informacje niz sprzed 4lat to chętnie się dowiem... z przyczyn osobistych najchętniej haczyłbym litwę-przejechac jej kawałek, a potem jechac w gorę... ale wszystko do obgadania... na litwie mam znajomych - którzy moze czegos sie dowiedzą dla mnie o potencjalnych noclegach, no i jeden nocleg superowy znam :evil:.... mam też jeszcze 2 potencjalnie zainteresowanych takim wypadem... jak to widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 jak to widzicie? Ja to widzę tak, że do maja jeszcze pełno czasu i ciężko mi w ogóle wyobrażać sobie co to będzie...zwłaszcza, gdy za oknem śnieg a Zuzia w najlepsze śpi w garażu i póki co ani myślę jej budzić :evil: I chyba nie ma sensu rozwodzić się na 5. dniową wycieczką na pół roku do przodu :evil:Z doświadczenia wiem, że ilość chętnych do wzięcia udziału w wypadzie będzie odwrotnie proporcjonalna do czasu, jaki pozostał :evil: Myślę, że taki wyjazd trzebaby zacząć przygotowywać najwcześniej w połowie kwietnia, wtedy dopiero będzie można realnie coś powiedzieć... chyba, że przewidujesz np. jakieś trudności z załatwieniem noclegu w takim czasie. A tak w ogóle to super, że weekend będzie trwał całe 5 dni :evil: Ja być może razem z panną uderzę na jakiś spływ kajakowy, byliśmy w tym roku i było super... nie wiem jeszcze czy na moto, ale prawdopodobnie nie... a zresztą zobaczy się jesczze jakie będą plany, możliwości i na co będzie ochota :buttrock: PS. Znaczy się, pytałeś to odpowiedziałem jak to widzę, ze względu na moje dotychczasowe doświadczenia związane z czasem niezbędnym do przygotowania wyjazdu, jak i zbieraniem ekipy na taki wypad... a tak w ogóle to oczywiście powodzenia życzę i oby wszystko jak najlepiej wyszło... zresztą kto wie jak to będzie, być może zgadamy się jeszcze jakoś w kwietniu w tej sprawie :buttrock: pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Witam Pewnikiem i w tym roku na majowy weekend /moze nie koniecznie caly/ pojedziemy na Bialorus do Grodna na inaugurację motosiezonaBylem rok temu i moge powiedziec tylko jedno - bylo kompletnie i totalnie odlotowo Organizacja extra, impreza wieczorem takze Goraco polecam Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A ja pewnie w kierunku Węgier się udam a jak pozwoli pogoda i czas to na chwilkę do Rumunii i jak zwykle będzie świetnie.... ale tak naprawde to któż to może wiedzieć co bedzie za 5 miesięcy :notworthy:pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Na weekend majopwy zbiera się spora ekipa nad Balaton i okolice pośmigać to magyarskich winklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Na weekend majopwy zbiera się spora ekipa nad Balaton i okolice pośmigać to magyarskich winklach. PGRku tylko że okolice Balatonu są takie.... takie jakby trochę emeryckie - pełno starszych Niemców, spokój, cisza wino 2X droższe i 2x gorsze niż 200 km na wschód... drogi równe i proste zazwyczaj i pełno frędzli na drogach ;) a prawdziwi węgierscy motocyklisci spotykają się przez cały sezon na kampingu w Tokaju :notworthy::);) tam są i zakrety i wino i...... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Hmmm.... Zawsze Balaton mozna przerobic na Tokaj jaki problem.. Wegry w jeden dzień sie myka od granicy do granicy 8) [ Dopisane: Czwartek Styczeń 05, 2006 3:42 pm ]pełno starszych Niemców' date=' spokój, cisza [/quote'] Czas to zmienić :twisted: :arrow: :notworthy: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 pełno starszych Niemców' date=' spokój' date=' cisza [/quote''] Czas to zmienić :twisted: :arrow: :notworthy: :mrgreen:Czyli można się spodziewać, że przemysł turystyczny na Węgrzech padnie ;) bo fryce pouciekają ;) Ja się zastanawiam nad objazdem Czech. Problemem jest tylko wolne bo pracuję w systemie :/ Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Boniek jakie wolne 1-wszy jest w poniedziałek KOnstytucja gwarantuje Ci wolne trzeciego tez to drugiego sie przemsknij i masz 5 pieeeknych dni na yasssste ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 PGR Konstytucja konstytucja a jak jest duze bezrobocie no nie podskoczysz. Szef kaze ty musisz a nie podoba sie to do widzeniaI tak to juz jest Albo dostaniesz wolne ale nie 2-go ale kiedy indziej Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 No tak... żyjemy w świecie wyzysku i mamony... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 pojawiła się jeszcze jedna pomysła... po co jechać gdzies za granice skoro mozna w pl natłuc pare km... pomysł jest tour de pologne mniej wiecej- dookoła po wewnętrznej ;)... w mysl zasady, ze za granice dopiero jak sie wszystko zobaczy na miejscu :> ja jestem srednio za, polskie drogi niebezpieczne, dziurawe... źle oznaczone i debilni kierowcy... ale się jeszcze zobaczy w sumie... to tylko kolejny pomysł... był jeszcze pomysł na włochy- od nas blisko- do swinoujscia i autobanem...ale to droga wycieczka a ja wolałbym cos tańszego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 My zostajemy przy opcji zagranicznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 My zostajemy przy opcji zagranicznej...Którędy zamierzacie jechać?Mam zamiar grzać na południe (jeżeli coś w między czasie nie pierd**nie :) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Balaton brzmi bardzo sensownie i zachęcająco :) Na Płn. może być kiepska pogoda i chyba Maj to za wcześnie ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi