zibiano Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 SIŁA !!! jaram sie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 jesli chodzi o malowanie opon bialym mazakiem to dokaldnie wykonane bardzo fajnie sie prezentuje. nie widzialem jeszcze motorynki takiej, w ktorej pomalowane kole, tzn napisy na opopnach wygladalyby wiesniacko... ja bym podlal to ryzyko. koszt takiego mazaka to ok 20zl wiem bo sam kupowalem:P ale to jakis czas temu. a ogolnie motorynka widac ze ladnie zrobiona. gratuluje.wiem czym jest odpicowanie starego zloma to ladnego stanu.. ile to pracy i w ogole:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja bym sie bal na takim czyms jechac z normalnym cylindrem a Ty 60cc wrzucasz :evil:. Strach na kolkach :evil:... Ale i tak gratulacje za wlozony trud. Jasne bo tEn cylinder Daje 3x wiekszą moc 8) 8) Heh Wkoncu Rama Jest przystosowana do tego silnika i mozna latać:evil: Ja mialem motorynke i to jest sprzet nie do zarzniecia jak sie dobze wszystko posklada i poustawia;D bylem mlody i glupi i liczyla sie tylko zacisnieta manetka do konca:DPOwiem wam jedyne co w niej zrobilem to zmienilem pierscionki po jakims czasie a tak to hulała:DNatomiast co do tego cylindra to zawiele niedaje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Chłopaki, ja nie kupowałem cylindra zmyślą żebym osiągnął nie wyobrażalną moc a dlatego że stary cylinder był już "zmęczony” to kupiłem 60 ale powiem wam ż byłem mile zaskoczony, odczułem nie znaczny przyrost mocy :evil: A po innych zbiegach motorynka naprawdę ładnie gada i jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Dysze możesz kupić u typa na allegro. Sprzedaje cylindry i inne tunningowe sprawy . Nazywa sie Multicar i kiedyś miał chyba jakieś dysze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 dzięki, a znacie kogoś kto sprzedaje papiery z ramą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 hmm... moja lepsza :buttrock: nowy układ wydechowy cały świeca BOSCH nowe cewki nowe kowadełko nowy gaźnik nowe przewody to jest tuning? :) a ja mam chromowany dzwonek na kierownicy a ty nie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 to nie tuning tylko lista żeczy która został wymieniona, moja lepsza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja miałem lepsza :mrgreen: http://www.bikepics.com/pictures/244080/ Rwała aswalt :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja miałem lepsza http://www.bikepics.com/pictures/244080/ Rwała aswalt no tylko coś ci spod cylindra olej napie**ala' date=' poza tym co stożek w motorynce? :) i to wielkości całego gaźnika hehe to nie tuning tylko lista żeczy która został wymieniona' date=' moja lepsza ![/quote']no ok to ja też zrobie taką małą liste rzeczy które zostały wymienione:tłok, cylinder, tarcze sprzęgłowe, wszystkie łożyska i simmeringi w silniku, tryby skrzyni biegów, cały nowy aparat zapłonowy, koło zamahowe, kolektor wydechowy, całe wnętrze gaźnika, nowiutkie koła, łożyska w kołach, wahacz, linki wszystkie, opony, dętki, ośki, reflektor przód, lampa tył, przełącznik, stacyjka, manetki, klamki, siedzenie, plastik (bagażnik), błotnik no i oczywiście cała robota włożona w malowanie trzema warstwami lakieru, szlifowanie itp.I od tych 5 lat nie musiałem w niej robić nic grubszego a na prawde sporo na niej jeżdże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jak szpanujemy brynami, to i zarzuce swoją, a co !http://bikepics.com/pictures/214123/ 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 no tylko coś ci spod cylindra olej napie**alao ile pamietam to to był nie przepalony olej z kolenka ' date='miałem zjeb*** gwint:P poza tym co stożek w motorynce? i to wielkości całego gaźnika hehe no a jak, jak tuning to z prawdziwego zdarzenia :mrgreen: :mrgreen: .pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 jakie byście polecili, preparaty do wyczyszczenia tych felg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 fajna motorynka załóż jeszcz błotink przedni i lampę tylną i bendzie gites :? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi