PGR Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 dobra dzwonie do niego :twisted: I NIE SPAMOWAC M I JUŻ W TYM TEMACIE A NAJLEPIEJ w ogóle :!: :!: :notworthy: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 To co - koniec marca? Poczatek kwietnia ? Koniec kwietnia ? Połowa kwietnia bardzo proszę :oops: 10 marca egzamin - 2 tyg. czekanie na prawko także połowa kwietnia byłaby idealna, :roll: wtedy własnym moto bym pojechała. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Czolem! 15-16 kwiecien ;)? (heh, dokladnie taka date mial poprzedni zlot na wiosne 2005)22-23 kwiecien :D? Pozdrawiam PSI tak wszystko zalezy od pogody ;). Bo jesli w kwietniu jeszcze beda dwumetrowe zaspy, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 NIe no dwumetrowych zasp to teraz trzeba szukac a co dopiero w kwietniu. Wstępnie ustalmy w rocznice wiosennego zlotu 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 15-16 kwiecien Smile? (heh' date=' dokladnie taka date mial poprzedni zlot na wiosne 200[/quote'] siemanko to może by w tym czasie byłaby to jakaś świecka tradycja ;) :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 a w marcu sie nie da??.. czy ku czci bedzie to ostatecznie kwiecien??.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Marzec :?: Dziewczyno masz blisko i przychodzisz z buta a my tam mamy dojechac a jakoś płóz nie chce mi się do moto dorabiac i owijac nóg gazetami :? To jest Polska nie Dolina Czadu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Marzec Question Dziewczyno masz blisko i przychodzisz z buta a my tam mamy dojechac a jakoś płóz nie chce mi się do moto dorabiac i owijac nóg gazetami Confused To jest Polska nie Dolina Czadu Mr. Green PGR aleś brutal białogłowa się grzecznie pyta a Ty od razu burczysz hehehe :buttrock: :D jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Burcze :?: Przecież grzecznie wyjaśniam kwestię logistyczną :mrgreen: Widze Jerry że się chcesz dziewczynom popodlizywać coby znowu nie spać z puszką piwa jak ostatnio :twisted: :arrow: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 coby znowu nie spać z puszką piwa jak ostatnio nie z puszką piwa tylko z kieliszkiem produkcji zrób to sam z którego wódeczka smakowała doskonale, hehee :buttrock: :D jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 a kto mi w nocy oddał swoją kochanke bo się mi pić chciało :?: I kieliszek to to nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 ja w tym roku nie dam rady z organizacja .... mam ine sprawy na glowie no chyba ze zeczywiscie nikt ( w co watpie) dupy nie da to sie poswiece wiec termin porponuje jak zawsze kwietniowy , co by fujary niepozamarzaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 a kto mi w nocy oddał swoją kochanke bo się mi pić chciało :?: I kieliszek to to nie był powidasz hmmm kochankę niemożliwe akurat takową się nie dzielę więc PGR'ku zapewne mnie z kimś innym pomyliłeś w amoku pijackim hehehe :buttrock: :D 8) 8) jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Czolem! Jerry, PGR, qrna! Nie spamowac!Lepiej zapowiadac, kto jest chetny, to jakas liste zaczniemy montowac :D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 !>Prot2>Kaśka3>Astarte4>Konik5>Mario6>Kaka7>Cotlet8>Bejz9>Mishel10>eMDe11>Jerry12>Adu13>PGR14>Greg To są bankowe obecności spod wrocławskiej Egidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi