Zimer Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Pytanie mam :lol: czy dla tych co są 1 raz na rybolu sa przewidziane jakieś atrakcje?? Pytam bo chiałbym sie przygotować i psyhicznie i fizycznie,mam rozumieć że kilka wejsciowek to musze ze soba przytargać coby ekipa zlem okiem nie patrzyla na żółtodzioba :lol: Prot od strony Rzeszowa to tylko chyba ja będe śmigał .Weź skrzynie piwa i pół litra (na wszelki wypadek :twisted: ) a bydzie git! Czy sa atrkacje - stary, twoje zycie nabierzne nowego smaku, nic już nie bedzie tak jak wcześniej! Odtąd bedziesz mógł nosić zaszczytny tytuł ZJEBA :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Czolem! I szykuj sie na niewygodne spanie :D.Jesli masz slaba glowe, to zascielesz podloge i inni spac beda na Tobie. A jesli masz mocna, to zasniesz na warstwie trupow :evil:.Tak czy inaczej - hardcore'owo :evil:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 ja na Rybolu też byde pierwszy raz i nie wiem gdzie wcisne tą kratę piwa, bo pół litra przewiozę w sobie :D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 ja na Rybolu też byde pierwszy raz i nie wiem gdzie wcisne tą kratę piwa, bo pół litra przewiozę w sobie :D :lol:siemianowicenie bój nic bedzie pacyfikacja reala i tam sie kupuje osprzęt a z dostarczeniem to tyż ni problem do Virusa do bagaja sie pakuję :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Jak to się nie nadaje :D Jakby ci się zepsuła to"bydziesz pchoł" :evil: 87 km. To by było z 4 dni pchania :lol: [ Dopisane: 17-03-2006, 00:23 ] Weź skrzynie piwa i pół litra (na wszelki wypadek :twisted: ) a bydzie git! Czy sa atrkacje - stary, twoje zycie nabierzne nowego smaku, nic już nie bedzie tak jak wcześniej! Odtąd bedziesz mógł nosić zaszczytny tytuł ZJEBA :twisted: To się nazywa miłe i przyjazne zaproszenie :lapagora: [ Dopisane: 17-03-2006, 00:26 ]Tak czy inaczej - hardcore'owo :evil:. Chyba zacznę składać sprzęta do kupy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Prot od strony Rzeszowa to tylko chyba ja będe śmigał .No ślepak jestem :D a znamy się przecież z innego tematu :evil: Lecę z Dębicy, gdzie mi szefostwo zimowisko urządziło :twisted: Jak będzie pora zgadamy się na PW, bo tu Zbychu spamerstwa nie znosi :mrgreen: [ Dopisane: 16-03-2006, 23:32 ]A tym gadaniem się nie przejmuj, spóźnimy sie godzinkę, a wszyscy będą juz leżeć nietomni. Rano się im wmówi co zechcesz. Prawda Zjeby ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Dobra piwo upcha sie po sakwach, ze 3 flaszki za pazuche i jakos sie dokulam :lol: No chyba że z Protem gdzies po drodze ,znużeni jazdą zakosztujemy małe co nieco :lol: Hmm chyba zrezygnuje z plecaczka,niechciałbym by sie zraziła A jesli masz mocna, to zasniesz na warstwie trupow . Tak czy inaczej - hardcore'owo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Ja też się piszę, chociaż nie wiem gdzie, kiedy co i dlaczego? p.s. Pojadę za Sosną MAjoRe nic się nie martw z Wrocławia pomyka większa ekipa i na autostradzie zabieramy przelotowców także na pewno kiedyś tam dojedziemy. A jak bedziesz jechał od Sosny to z kilometr dalej ja się do Was dołączę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Żeby przybliżyć wam trochę charakter tej imprezy :twisted: Łóżek jest mniej niż osób bawiących się, więc kto pierwszy ten lepszy :D , ew. jakieś kooperatiwy zostają lub wszędobylska podłoga (chociaż w stanie upojenia na to się nie zważa).Ubikacji prawie brak - ale jest las dookoła i zalew, który jednakże nie jest umiejscowiony w zbyt dogodnym miejscu, zbyt blisko domków :P . Po kilku głębszych staram się :) już nie zapuszczać na molo :) O prysznicach nie ma co marzyć, o ciepłej wodzie nie wspominając :evil: Ogólnie jeden wielki burdel jest rano :mrgreen: :evil: Więc jeśli wasze kobity nie są przyzwyczajone do warunków, nazwijmy to, polowych to lepiej zostawcie je w domu :lol: żeby się nie zraziły :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Czolem! Dla zachowania porzadku: Konto i szczegółowe informacje znajdują się w poniższym linku!! http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=550957#550957 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 ech.... ja pojadę na 50% :P :) :)Po pierwsze mam akurat spoooooro roboty i całkiem możliwe, że będę w tym terminie służbowo w Szczecinie :PPo drugie do tego czasu nie będę mieć jeszcze prawka..... Chyba, że ktoś mnie weźmie na plecki :D Adu nie potrzebne Ci prawko :evil: ... mozesz o to zapytać kilku panów z brodą :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Czolem! Browar, qrna, rok temu Ci brak prawka nie przeszkadzal!!A poza tym co to qzwa ma byc?Ledwo konto zapodalem, a juz sie zaczyna:Ja na 50%, a czy mozna zaplacic pozniej, ja nie jade...Ech, cycki opadaja... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Browar, qrna, rok temu Ci brak prawka nie przeszkadzal!! ...Ejj Zbyhu napisz jak mozesz o co chodzi z tym prawkiem bo nie kumam ??? :? ..ja napisalem tylko ze brak prawka to nie jest problem i tyle ?? hmmmm ... napisz bo sie zamotalem i nie wiem do czego pijesz :? PEACE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Czolem! Dzias, nie zauwazylem, ze to cytat Adu.Sorry!!Myslalem, ze o sobie piszesz, bo mi cytat nie wyswietla sie jako cytat.Robie rownolegle sto rzeczy i niedoczytalem.Przepraszam :D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Zbyhu chyba nie zajarzył że fragment dotyczy adu (coś źle zacytowało) i wyszło że bez prawka jest Browar :lol: Na Zachodzie bez zmian: krasnal + broda - 100%, jako ew. bonus 2 plecaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi