crazy_chris Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 no to wstępnie pasuje :evil: Krasnal, Broda, znowu spotykamy się na Orlenie ? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Czolem! co wy na to bronksiu i tuba?? :twisted: :evil: :evil: :evil: Widze' date=' ze zostalem dyskretnie pominiety :? [/quote']Nie martw się... wielcy tego świata nigdy nie byli doceniani :evil: Załatwiajcie chatę i jaaaaaaaaazda :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Czolem! co wy na to bronksiu i tuba?? :twisted: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Widze' date=' ze zostalem dyskretnie pominiety :? Pozdro[/quote']oj sory zbychu :oops: niesty starość nie radość a skleroza z wiekiem postępuje szacunaek :) teraz będzie Zbychu Tuba i Bronx :buttrock: :buttrock: :buttrock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 powitać ze snieżnego Wrocka :buttrock:nie ma innej możliwości jak wyjazd do Rybnika 8) wszycy się cieszą :lol: :lol: i czekają niecierpliwie do kwietnia. Broda zajmij się Burkiem i Astarte :) :buttrock: jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Broda zajmij się Burkiem i Astarte :buttrock: :buttrock: Jerry lepiej nie bo inaczej to czeka mnie :arrow: buuurek pójdziesz na spacer i to w kagańcu już my o to z adamem zadbamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) :buttrock: :buttrock:Broda' date=' kaganiec :?: na bezbronnego burka :?: ;) :mrgreen: no proszę jeszcze 2005 rok a temat rybola już wrócił :buttrock:Rybol stał się już tradycją :buttrock: Nic tylko czekać do kwietnia... ale wcześniej PGR Treffen :twisted: :mrgreen: :mrgreen: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 hahaha hmmm ja sie pewnie napewno pojawie :):D :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jerry napisał: Broda zajmij się Burkiem i Astarte Banghead Banghead Jerry lepiej nie bo inaczej to czeka mnie Arrow Amazonka nie wierze w to co widze czyżby Broda był jedyną osobistoscią przed która czujesz wielki strach ????jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Amazonka nie wierze w to co widze czyżby Broda był jedyną osobistoscią przed która czujesz wielki strach ???? Przed Brodzią :?: Nigdy w życiu :mrgreen: To że jest troszkę większy ode mnie i kąsa to jeszcze o niczym nie świadczy :) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Amazonka nie wierze w to co widze czyżby Broda był jedyną osobistoscią przed która czujesz wielki strach ???? Przed Brodzią :?: Nigdy w życiu :mrgreen: To że jest troszkę większy ode mnie i kąsa to jeszcze o niczym nie świadczy :) Pozdr heheheh to się okaże jak Broda w całej okazałości się pojawi, jaka będziesz wtedy odważna itd hehehehehejerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Czolem! Dobra, ale pytanie zasadnicze... Czasu jest do cholery, wiec mozna troche Was pomeczyc...Wiadomo, ze Kotwica to dosyc podla jesli chodzi o warunki lokalizacja, zas jesli chodzi o klimat - idealna 8).Wiec...Jesli macie cos przeciwko Kotwicy, mozna porozgladac sie za innym osrodkiem :).Takze dajcie tylko znac juz na wstepie, czy nie przeszkadza Wam Kotwica sama w sobie, czy jednak szukac mamy innego osrodka :buttrock:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 HAWK!mnie kotwica jak najbardziej odpowiada szkoda tylko że lokalu nie ma :) ale zawsze trafić może się jakieś wesele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: pzdr broda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wiadomo, ze Kotwica to dosyc podla jesli chodzi o warunki lokalizacja, zas jesli chodzi o klimat - idealna 8).Wiec...Jesli macie cos przeciwko Kotwicy, mozna porozgladac sie za innym osrodkiem :D.Takze dajcie tylko znac juz na wstepie, czy nie przeszkadza Wam Kotwica sama w sobie, czy jednak szukac mamy innego osrodka :D. PozdrawiamKotwica na wstępnie, zasadniczo i z definicji zajebista jest! :P Nad inna buda bedziemy myslec jak tam nas nie beda wpuszczac (moze padziernik?) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Jesli macie cos przeciwko Kotwicy' date=' mozna porozgladac sie za innym osrodkiem Smile[/quote'] Może by deski na molo w końcu zamontowali :lol: :lol: :lol: A tak poza tym to tak trzeba termin ustalić,coby sie z jakim ślubem pokrył :mrgreen: :mrgreen: Dla przypomnienia RYBOL A.D.2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Jesli macie cos przeciwko Kotwicy' date=' mozna porozgladac sie za innym osrodkiem Smile[/quote'] Ja jestem jak najbardziej za Kotwica, ma swój klimat :D Może by deski na molo w końcu zamontowali :lol: :lol: :lol: Lepiej nie, bo wtedy nie będzie takiej satysfakcji z dostania się na koniec mola :twisted: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Dzień dobry.Przepraszam najmocniej drogie koleżanki i koledzy. Mam trzy pytanka:1. Co to jest Rybol ?2. Czy tam się "spożywa" ? 3. Czy tam będzie PGR i Cotlet ?Jeśli na conajmniej dwa pytania odpowiedź jest twierdząca, to nie jadę ! :mrgreen:P.S. Połowa kwietnia mówicie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi