Zimer Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Już kiedyś robiłem trasę 400km przy +8 Kur**** dziękuję bardzoHej ludziska co wy tak pesymistycznie podchodzicie, przeca to jest jeszcze ponad 2 miechy! A u nas znajac zycie za 2 tygodnie moze sie zrobic 15 stopni i potem juz tylko cieplej i cieplej :( Ja jestem za 8-9.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Do 8-04 to się pewnie z prawkiem nie wyrobięBroda też nie :mrgreen: więc spoko-looz co wy tak pesymistycznie podchodzicieNie pesymistycznie tylko realistycznie, a co do pogody to się obaczy pod koniec marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 co do terminu to moze jakaś ankieta :( ? jestem za 22-23 kwietnia ps. Bardzo chciałbym uczestniczyć w ów zlocie zjebów :lol: z racji tego, że poprzedni nie wypalil z przyczyn odemnie niezależnych, ktowice powykręcać yyyy klamki znaczy sie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Czolem! Lista obecna: 1>Prot 2>Kaśka 3>Astarte 4>Konik 5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry 12>Adu 13>PGR 14>Greg15>Motomanka16>Bronx17>Krasnal18>Broda19>Browarny20>Zimer21>Mimo_ck22>Bahama23>Amazonka24>Yaco25>AdamWo x227>QuadMan (nie ma Rybnika bez Dresa ;))28>Draco Fisher29>JACA30>SwiruradomI ja... I mysle, ze wstepnie termin ustalmy na 22-23 kwietnia. Przez te dwa z okladem miechy sie i tak zdazy duzo pozmieniac, a ostateczny termin ustali nam pogoda :(. Pozdrawiam PSPragne zaznaczyc, ze to wstepna lista chetnych. Poki co, bycie na niej nie zobowiazuje do niczego ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Broda też nie więc spoko-looz Krasnal tylko Brodzie to w niczym nie przeszkadza :mrgreen: , mnie w sumie też nie, ale Prot na pewno mi nie pozwoli bez prawka pojechać :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Prosze mnie wpisac bankowo bede , najprawdopodobniej x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Czolem! Adam, juz jestes 8). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Spoko Kaśka, jak chcesz, to moge się zaopiekować Twoim GS-em :mrgreen: A co do terminu, to bardziej mi pasuje 8-9 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 ale Prot na pewno mi nie pozwoli bez prawka pojechać za bradzo się go słuchasz :mrgreen: :lol: najprawdopodobniej x2Widzę, że twoja luba Adamie - wciągnęła się i o dziwo nie przeraźiły ją teksty "naszych kochanych" panien wyjatków: astarte i burek :( 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 A mi pasuje 1,2 kwietnia :( Niech ktoś zliczy te głosy i zapoda konkretną datę... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 No właśnie z tym na Kotwicy bywa ciężko... w Stodołach jest trochę lepiej tzn. średnia na jedno łózko jest <14 Nie bardzo kumam ;) ... w czym jest problem ? Netula napisał:16-17 kwietnia to Swieta Wielkanocne....No właśnie. Netula nie jesteś w błędzie w tym właśnie terminie są Święta Wielkanocne także Ale jaja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Problem tylko w tym ze wtedy moze byc ok 5 stopni Celsjusza... hmmm... no comments !!! ;) Ziomy a pomyślcie tez o tych co na majowke z Wami (raczej) nie pojada... bo ich nie stac na objazd Węgier Każecie nam czekac na bibe do konca maja Ni ma! Pijemy na poczatku kwietnia' date=' zdazycie w miesiąc nadrobic [/quote']Tak jest - Zimer dobrze gada !!! Najwyżej celafonem sie owine.Rozumiem' date=' że na Rybolu obowiązuje seks bezpieczny :( a to implikuje fakt iż w tym roku będziemy mieli: Rybnik Zjeb's Party 4. Baner banerem - dobry banner nie jest zły. A koszuleczki okazyjne ? Pomyślimy 8) Już kiedyś robiłem trasę 400km przy +8Za szybko Krasnal "pędziłeś" i dlatego zmarzłeś :mrgreen: Najwyżej jeszcze na tego Ryb..ola pojadę jako plecaczek No places baby :P It's too late Spoko Kaśka' date=' jak chcesz, to moge się zaopiekować Twoim GS-em [/quote']A zaświadczenie od lekarzy już masz, że możesz jeździć ? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Czy ja o czymś nie wiem?? Oh siostrzyczko' date=' siostrzyczko Mr. Green [/quote']Wiem, że masz rozdwojenie jaźni, ale nie pamiętać, że spałeś z siostrą.........w jednym pokoju :mrgreen: Dadaj jeszcze rodzeństwo RazzTy to masz brat łeb! :( :lapagora: [ Dopisane: 19-01-2006' date=' 00:11[/i'] ]najprawdopodobniej x2Jak to ' date=',najprawdopodobniejx2"? Ma być NAJPEWNIEJ a nie najprawdopodobniej! :twisted: [ [i']Dopisane: 19-01-2006, 00:14 ]Rozumiem' date=' że na Rybolu obowiązuje seks bezpieczny[/quote']A jak najbardziej! Tylko zależy, co dla kogo oznacza ,,bezpieczny seks" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A co do terminu....... Ja tam się dostosuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 A zaświadczenie od lekarzy już masz' date=' że możesz jeździć ? [/quote']fakt... musze gdzieś psychiatre znaleźć i to jak najszybciej... Tylko, czy on mnie odda społęczeństwu?? oj zgrozo...Ty to masz brat łeb! Wielki jak plac grunwaldzki :mrgreen: i tak samo pusty :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 fakt... musze gdzieś psychiatre znaleźć i to jak najszybciej... Tylko' date=' czy on mnie odda społęczeństwu?? oj zgrozo...[/quote'] jeśli w książeczce zdrowia masz to samo zdjęcie co na avatarze ... Mishelku ... nie masz szans ... :mrgreen: :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Spoko Kaśka' date=' jak chcesz, to moge się zaopiekować Twoim GS-em[/quote']Zrobimy tak: ja pojadę z Tobą na GS-ie jako plecaczek, potem damy w rurę i za zakrętem jak Dziadzię zgubimy to się zamienimy :mrgreen: za bradzo się go słuchasz Swiru wiesz jak to jest z rodzicami :?: :? W tym przypadku jest tak samo' date=' nie dyskutuje się, bo to i tak nie daje żadnego efektu :banghead: ;) :arrow: :mrgreen: musze gdzieś psychiatre znaleźć i to jak najszybciej... Tylko' date=' czy on mnie odda społęczeństwu?? oj zgrozo... [/quote']Nie martw się ja jako dyplomowana psycholoszka :buttrock: wyrażam zgodę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi