aszuki Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Ja jestem za taśmą dwustronną lub za klejem do butów.Spróbuj może przemyć benzyną i przycisnąć może to poskutkuje bo odeszły podrzez wodę pod ciśnieniem i sie powierzchnia klejąca zabrudziła.pzdr :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 klej do butów albo w ostateczności silikon lub masa akrylowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 zapomniałem dodać że trzeba bak wymyć benzyną ekstrakcyjną bo zwykłą się zatłuści wszystko i nie będzie trzymać Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi