bartic Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 ja także coś znalazłem, co może pomóc w planowaniu wypadów czy dłuższych tras: http://www.fotcom.biz/miejscaFiltr.asp?id_...twa=14&strona=1 strona, która jest 'bazą' różnych zdjęć. link przenosi was bezpośrednio do działu 'zdjęcia z polski'. każde podpisane, dzięki czemu wiemy gdzie znajduje się obiekt westchnień fotografa. miłych łowów :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Temat taki już był więc go scaliłem :P, połączyłem, zebrałem w kupę...PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Międzynarodowa strona o podróżach. Nie dośc że mozna poczytać o podróżach do konkretnych krajów na całym świecie, to jeszcze z boku zą namiary na osoby jakby "specjalizujące" się w danym kraju, żeby zapytać o interesujące rzeczy. Większość opisów jest przetłumaczona na polski. www.odyssei.com/pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 www.horizonsunlimited.com <--- mega strona o podrozachwww.advriders.com <--- forum tylko i wylacznie o podrozach motocyklowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi