yezoo Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 a gdzie slyszales bo ciekawy jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Cytat: Tylko ze nas samochody malo interesuja. dobra' date=' jak ktos cos wie to niech pisze tez o samochodach. Mi to sie przyda, innym może też[/quote'] z samochodem nie zakombinujesz po od daty wystawienia rachunku masz siedem dni na zaplacenie akcyzy a bez niej z koleji nie zarejestrujesz samochodu. Z moto możesz kombinować jak chcesz bo akcyzy nie placisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Mój stoi od w grudnia garażu i czeka na lepsze czasy w urzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszczyk Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 WitamA wiecie jak jest z opłatą za złomowanie w stosunku do motorowerów?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Czy widział ktoś złomowiska motocykli?? Proszę o adres. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 a co wy chcecie zezlomowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszczyk Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Doszły mnie słuchy, że przy rejstrowaniu trzeba zapłacić opłate za złomowanie, ale nie wiem jak się to ma w stosunku do motorowerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Przeczytales wogole ten temat ? Wyraznie pisze wczesniej ze motocykli a tam bardziej motorowerow ta oplata nie obowiazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Czyli reasumując jakie będą koszta rejstracji motocykla w 2006r. Za co będziemy musieli zapłacić. Ciekawi mnie to ponieważ także nosze się z zamiarem kupna motocykla z zagranicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 przeczytaj od poczatku tego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Czytałem wszystko, chodzi mi o to za co oprócz karty pojazdu musimy zapłacić i ile łącznie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Nastepny jakis nierozgarniety, nie widziales tego tematu ktory byl odrazu pod Twoim, a teraz znowu nie mozesz zobaczyc do wyszukiwarki. Bylo kilka tematow o oplatach jakie trzeba poniesc przy pierwszej rejestracji. poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sseku Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 a ustawy nie wcielają w życie. Może ktoś się orientuje do którego resertu można "walić" po jakieś informacje konkretne. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 a ustawy nie wcielają w życie. Może ktoś się orientuje do którego resertu można "walić" po jakieś informacje konkretne. pozdro.a skad masz ta informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keczup Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Moim zdaniem Eustachy ma najwięcej w tym temacie racji, i ja też potwierdzam jego informacje.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi