bekriss Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 http://www.wimp.com/crashtests/ Wyglada nieciekawie ale mnie to nie odstrasza. Moze juz w przerwie siwatecznej sprawie sobie prezent ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Wyglada nieciekawie :? ano Ciekawy jestem przy jakich predkosciach robili te testy. Np przy tym drugim zderzeniu mam nadzieje ze nie bylo to 50 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 mam nadzieje ze nie bylo to 50 km/h.obawiam się ze było 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 na moje oko pierwszy i drugi crash-test to w przypadku człowieka śmiertelny efekt.. i pierwszy skrupulatnie w czapeczce głową bije w krawędz karoserii i szybki.. drugi łamie kręgosłup ślicznie :cry: :cry: natomiast co do trzeciego to mam wątpliwości, ale też nie liczył bym na zbyt wiele, wkoncu to zderzenie czołowe z transporterem, siły się kumulują :? bardzo dobry filmik, macie moze jeszcze jakieś?takie klipy pozwalają uświadomić sobie ze zderzenia nie są wcale takie niegroźne, bo niektorzy mają mylne wyobrażenie, że po zderzeniu zawsze lecą przez kierownice a potem auto... jak widać auto to nasza trumna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Ogladalem juz to kiedys w telewizji pokazywali w jakims programie motoryzacyjnym niemieckim ("motorwision" chyba nie wiem jak to sie tam pisze). Te zderzenia napewno nie byly robione przy duzych predkosciach ;) . Niestety ale trzeba miec jak to wiele osob mowi oczy do okola glowy na moto, a szczegolnie w miescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 niexle obrucilo tego mercedesika na 2 filmie.Ciekawe jaka predkosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 http://y.wimp.com/file/1e84f5166b2a3de3999...yclecrashes.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi