EnduroMax Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 WitamMam dylemat. Otóż poszukuje tłoka malossi do mojej yamahy dt 80 z cylindrem 110cm3. Wstępnie mam 2 możliwości:MEGABET- Oficjalny importer cena: 300-320złMotoroma- Mają części cena: 380Jednak w MEGABECIE czes oczekiwania to od teraz około 3 miesiące...czy znacie inne sklepy z częściami malossi?? Pozdrawiam! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 www.skuter.net www.mieloch.pl Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 WitamMam dylemat. Otóż poszukuje tłoka malossi do mojej yamahy dt 80 z cylindrem 110cm3. Wstępnie mam 2 możliwości:MEGABET- Oficjalny importer cena: 300-320złMotoroma- Mają części cena: 380Jednak w MEGABECIE czes oczekiwania to od teraz około 3 miesiące...czy znacie inne sklepy z częściami malossi?? Ja parę lat temu kupowałem zestaw tjóningowy [tłok+cylinder+takie tam jeszcze] Malossiego w Motoromie, jednak montaż zleciłem komu innemu.Czy opłaca się czekać 3 miechy dla 60-80 zł? :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Tak chyba zrobię.Bo oficjalny importer wystawia kota ogonem i mówi że jak nie chce u nich kupic to mój problem i żebym dał zarobic motoromie a oni i tak przed końcem lutego nie sciągnął :/Pojadę jakoś do motoromy z cylindrem i się wszystko dopasuje... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi