Czarny 750 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam Mój dobry kolega śmiga Tl-ką. Jest z niej bardzo zadowolony. Miałem okazję przejechać się tym moto jakieś 80 km. Wrażenia są przednie, ten dzwięk silnika wkręcającego się na obroty to jest to. Zaczynam sam poważnie myśleć nad V-ką. W naszych motocyklach mamy pozdejmowane owiewki aby nas nie korciło za mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ja sie nie bawiłem i kupiłem zegary w kilometrach. Wydaje mi się ze masz podobne zegary do tych w gsx-r, na allegro możesz kupić cyferblaty w kilometrach,jednak powiem ci ze nie ma pewności czy po założeniu licznik nie będzie oszukiwał. Druga sprawa to taka ,że cholernie trudno wymienić sam cyferblat,ja próbowałem ,ale niestety urwałem wskazówkę w starych zegarach,zrobili to tak ,że tego sie chyba nie wymienia.Rób jak uważasz.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jak już jesteśmy w obrębie tematu hamulców, to się pochwalę. W takie oto cacka będzie wyposażona moja, już niedługo. Od Galfera. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Na szczęście wyszło taniej, bo to lekko używany komplet, który od długiego czasu leżał na półce - właściciel kupił sobie do TLR-a jakiś komplet EBC na wypasie.Jeszcze przydałyby się złote zaciski od Hayki :bigrazz: . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam,Czy jest jakaś możliwośc aby przerobić licznik w Suzuki tl1000r z mil na kilometry? Czy jedyną opcją jest wymiana zegarów??PZDR Odpowiedziałem Ci juz na to pytanie,więc nie wiem po co znowu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarcenty Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Witam, potrzebuję kupić przezroczystą pokrywę sprzęgła do tl 1000s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi