Sylwester Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jak w tutule organizowana jest fajna imprezka w Londynie, więcej można się dowiedzieć po wejściu na stronkę: http://www.londonmotorcycleshow.co.uk/visi...s/2005_show.asp bilety przy zakupie przez neta 11 funciaków więc nie wiele, wybiera się może ktoś. Pytanie chyba raczej skierowane do ludzi zamieszkujących czasowo wyspy, chociaż może znajdzie się jakiś twardziel 8) Ja jadę już napewno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Warto tam chociazby jechac po to by zobaczyc MCN babes :P Naprawde, bna zywo robia wrazenie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 każdy powód jest dobry aby ruszyć swoje cztery litery :P . Napewno imprezka będzie wypasiona sądząc po zdjęciach z ub.roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 o kurcze... fajowa impreza - juz Ci zazdroszcze ze idziesz :Pdlaczego w PL takich nie ma :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 nie wiem do końca dlaczego w PL nie ma ale mogę tylko przypuszczać. Żeby zorganizować taką impreze potrzeba sponsorów z czym w PL jest coraz trudniej. Zresztą nie ma co porównywać rynku w UK gdzie większość stać na nowe moto z PL :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZOR Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Hej Chopaki.Wlasnie dostalem namiar na ta imprezke:)Siedze pod Londynem. I bedze tu siedzial pewnie do wiosny to mozemy sie jakos stygnac na tej imprezcePzdr#Kaczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 mnie powtarzac nie trzeba ;) -bededwa miechy temu bylem na podobneju imprezie w birmingham (NEC)troszke sie zawiodlem ale imprez motocyklowych nigdy za wiele Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 mnie powtarzac nie trzeba ;) -bededwa miechy temu bylem na podobneju imprezie w birmingham (NEC)troszke sie zawiodlem ale imprez motocyklowych nigdy za wiele czytałem o tej imprezce i oglądałem zeszłoroczne fotki, wyglądało dość ciekawie. Mam nadzieje że ta w Londynie będzie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZOR Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Pojedziemy, zobaczymy:) Mysle, ze nawet jezeli nie bedzie rewelacyjna, to i tak bedzie ciekawie:) Juz nie moge sie doczekac, mam tylko nadzieje, ze do pracy nie bede musial isc. Pzdr Kaczor Obecnie bez sprzeta:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szaman Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 BYles a ACE CAFE w Lonku? to jest to stary pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 w tym czasie odwiedzi mnie rodzinka,więc nie dam rady.Liczę ,że kaczor obfotografuje imprę i podzieli się wrażeniami.pod warunkiem ,że wytrzeżwieje do tego czasu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZOR Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Tu Cie musze zmartwic Kilerro.Swoj sprzet zostawilem w Polsce, a tu na razie nic nie kupilem:(Niestety tym razem nie bedzie zadnych zdjec:(Ale popytam wsrod tutejszych znajomych, moze ktos pozyczy mi jakas glupawke cyfrowa, zebym porobil kilka fotek:) Pzdr Kaczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 najprawdopodobniej bede (jeszcze nie wiem na 100%) w londku na MCN show w niedziele 29tego styczniajesli ktos sie tez wybiera tego dania dajcie znac Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZOR Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja wybieram sie w ostatni dzien, czyli 5 lutego. Wczesniej nie dam rady. Wiadomo praca.Poza tym licze, ze pod koniec targow, beda dobre wyprzedarze.Moze sobie cos kupie?Moze nowe moto?:notworthy: W kazdym razie bede w Londynie od rana do wieczora.:notworthy:Zawsze mozna wyskoczyc gdzies na piwko, tym bardziej, ze wczesniej nie mialem okazji poszwedac sie po Londynie i londynskich knajpach. Jakby co, to mozna sie ze mna kontaktowac tel. Pzdr Kaczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 no i dupa zbitaw weekendy z mojej dziury pociagi w najblizszym czasie nie odjezdzajaw tygodniu robota wiec nici z wyjazdu Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi