ZIGGI Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 :( koledzy mam problem! łańcuch ociera mi o wahacz i niewiem co mam zrobić. pomurzcie zgóry dzięki A masz ślizgi na wahaczu? W którym miejscu trze? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorski1 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 tez tak myśle a co z tym moge zrobić zeby było dobrze???? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorski1 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 a jak to można sprawdzic??????????? a można sprężyne regulować???????? :buttrock: KAWAŁEK OD ZĘBATKI PRZEDNIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Kawałek od zębatki przedniej to powinien być ślizg czyli plastikowa rynienka po której ślizga się łańcuch. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorski1 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 acha u mnie nie ma. gdzie moge je kupić?? na allegro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ile waży mtx 80 ?? 100 ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daros12 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 co to znaczy ?? na maxa wkręcona czy na maxa wykręcona ??gaźnik reguluje sie w ten sposób jak w dt 80 wkręcasz tą śrubke bez spręzynki na maxa potem wykręcasz 1.5obrotu następnie odpalasz trzymasz gaz i tą śrubką ze spręzynką wkręcasz na tyle żeby bez gazu miała wolne obroty potem robisz tak: wykręcasz tą bez spręzynki(obroty rosną) i wkręcasz tą ze spręzynką żeby sprowadzić obroty z powrotem na jałowe cały proces powtarzasz do wtedy do kiedy wykręcenie tej bez spręzynki nie powoduje wzrostu obrotów. Mam pytanie, czy jak odpale motor mam zacząć regulować go na otwartej przepustnicy? (chodzi mi o trzymanie gazu) Bo jak zaczyam opuszczać gaz, motor gaśnie (zalewa go) :icon_mrgreen: P.S Jak ustawić śrube regulacji przy manetce gazu? wkręcić ją całą przed regulacją gaźnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 musisz trzymać otwartą przepustnice nie na tyle żeby wyła ale żeby przepustnica utrzymywać około 2-3 tys obrotów w początkowej fazie póxniej jak wkręcisz śrubke z sprężynką to będzie sama chodzić na wolnych i gazu nie trzeba trzymać P.S Jak ustawić śrube regulacji przy manetce gazu? wkręcić ją całą przed regulacją gaźnika? ja takiej śruby nie mam......skasuj nią po prostu luz linki gazu żeby nie był nadmierny ...... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Cześć,Czy prędkościomierz w hondzie mtx 125 i crm 125 będzie mechanicznie taki sam? Tzn czy kwadrat linki będzie pasował z mtx do licznika crm, oraz czy nie będzie przekłamywał? (Nie mogę znaleźć prędkościomierza do mtxa, jedynie od crm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daros12 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ile waży mtx 80 ?? 100 ?? Coś koło tego na pewno nie więcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy boss Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) Cześć. Mam problem a mianowicie mam hondę mt 80 i od pewnego czasu straciła ona iskrę i nie wiem co robić. Sprawdzałem już cala elektrykę, zapłon daje prąd bo gdy przyłożę kabel do masy z napięciem i kopne to jest iskra. Moduły sprawdzałem bo mam dwa i tez sie mi wydaje że jest dobry. Może to wina cewki? Bo masa jest w 2 miejscach przypięta do ramy i do silnika w zapłonie. Bardzo proszę o pomoc :icon_biggrin: :icon_twisted: Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez siwy boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 zapłon daje prąd bo gdy przyłożę kabel do masy z napięciem który kabel ?? ten od modułu ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 wejdzie na tylnie koło od mtxa (18'') opona od wsk/mz/ts 350 ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Chyba raczej wejdzie :flesje: oczywiście jeśli tez 18 calowa. Mam jeszcze jedno ważne pytanie dotyczące tego jaki olej mogę wlać do skrzyni biegów w MTX 125 z 93 r (chodzi mi o o to oznaczenie np: '300V 15W40'), mam dostęp przez lilka dni do wszystkich oleji firmy MOTUL i TRANSOIL po niższej cenie a olej jaki jest w moim MTXe jest troche niewiadomego pochodzenia i dlatego bym go zmienił chociaż ze był niedawno wlany 'podobno'. Proszę was o jak najszypszą pomoc ponieważ ta oferta jak mówiłem niedługo sie skończy niedługo sie skończy. Pozdrawiam. Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez Zeus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 CO do oleju juz uzyskałem potrzebne mi informacje :banghead: ALe mam pytanie co do tego ile oleju wchodzi do jednego lagu, ile mam wlać do jednego by nie było za dużo ani za mało. I o jakiej lepkości olej moge wlać do tego ? mam dostępne MOTULa 5W,10W,15W i 20W ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi