kover Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 witam, jestem tu nowy gdzie w mtx-ie 50ccm moga byc blokady i co zrobic zeby jechal mi jakies 70-80 km/h (teraz jedzie 45 i nawet 5 wiecej nie pojdzie:/) czy oplacilo mi sie wziac tego mtx w stanie idealnym, z roku 93 za 2000, ale bez papiera (zaginely u niemca, w planach mam rejestracje na sama)z gory dziekuje za odpowiedz. Za 2k bez papierów ..... a w dodatku z tego co mi się wydaje to w 93 r. to już dawno MTXów nie produkowali :icon_twisted: Poszukałbym na twoim miejscu ciekawszej ofert .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrukersRadek1 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Czesć wszystkim jestem tu nowy posiadam honde MTX 80 (powietrze).Mam równiez schemat eklektryki do niej jak cos to pisać na gg.I równiez mam takie pytankoNa jekie obroty według was powinien wchodzic MTX 80?Mój dochodzi do 8tys. a potem to wyglada jak by była jakas blokada. czy MTX 80 mają jakies blokady, czy blokadą moze byc CDI w ukąłdzie elektrycznym. Pomózcie bo nieiwem czy to poprostu jest kwestia wyregulowania gaznika, przecież liczniki siegają az do 11 tys a wydaje mi się ze bez problemu powinien osiagac na luzie conajmniej 10tys. pomocy z góry dziekuję. jesli sie myle poprawcie mnie.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemien Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 jak mam ustawic iglice w mtx 80 zeby nie zalewalo mi swiecy i jaki jest dobry olej do paliwa i do biegow oraz prosze szybka odp plisksa wazne :icon_mrgreen: :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Czesć wszystkim jestem tu nowy posiadam honde MTX 80 (powietrze).Mam równiez schemat eklektryki do niej jak cos to pisać na gg.I równiez mam takie pytankoNa jekie obroty według was powinien wchodzic MTX 80?Mój dochodzi do 8tys. a potem to wyglada jak by była jakas blokada. czy MTX 80 mają jakies blokady, czy blokadą moze byc CDI w ukąłdzie elektrycznym. Pomózcie bo nieiwem czy to poprostu jest kwestia wyregulowania gaznika, przecież liczniki siegają az do 11 tys a wydaje mi się ze bez problemu powinien osiagac na luzie conajmniej 10tys. pomocy z góry dziekuję. jesli sie myle poprawcie mnie.pozdrawiam.Srpawdz swiece najlepiej wymien na nowa albo stara wykrec i wez nad kuchenke i ja dlugo nad nia trzymaj az wszystko sie przepali :flesje: Wtedy powinien dochodzic do 11 tys bez problemu jak to jej wina :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrukersRadek1 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Sprubuje tego ze świecą, Dzisiaj rozkręciłem gaznik, posprawdzałem czy wszystko jest na swoim miejscu i w jakim jest stanie, okazało się ze w dosć dobrym tylko jeszcze go dobrze oczyszcze.ILE moze palic taki MTX 80 bo ja czuje ze mój to pali jak ciągnik, bardzo duzo, jak to wyregulować zeby mniej palił, bo gaznik hondy jest tak skonstrułowany ze jedynie moge się bawić regulacją iglicy przepustnicowej, a to nieiem czy tak duzo da. Pływak jest cały plastikowy wiec nic tam sie nieda zrobić.Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poli1990 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 nie przejmuj sie moj tez tyle pali :wink: - troche duzo :/ ten model chyba juz tak ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poli1990 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 jak ściągnąc siedzenie w mtx 80 (ciecz)bo nie umiem nigdzie znalesc jakiejs dzwigni.... czy cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrukersRadek1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) A wie ktos konkretnie ile pali taki MTX 80 chłodzony powietrzem?Chciałbym jeszcze raz poruszyc temat dyfuzorów i koncówek.Poniewaz chciałbym wykonac zabieg wybebeszania tych czesci, jak to zrobic, poprostu mam rozcinac dyfuzor?Pomózcie prosze! Edytowane 25 Lipca 2007 przez KrukersRadek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Rozcinasz dyfuzor wywalach wszystko co zbedne ze srodka i go trzeba zaspawac :icon_razz: przy okazji przepal sobie palnikiem nagar co masz w srodku :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Mam pytanko o filtr powietrza: Gdzie można znaleźć do MTX 125 z 87r? Przeszukałem wszystkie sklepy internetowe jakie znam i jakie znalazłem w dziale "Gdzie kupić" i niestety nie ma. Czy ktoś może wie gdzie to dostanę w necie albo gdzieś w Warszawie? Ile powinien kosztować? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poli1990 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 mtx 80mam problem, chyba cos z obrotami, na 1 jest zrywny i szybko sie wkreca 2,3 tez ok- pozniej np na 4 juz go muli i trzeba długo czekac(jechac) zeby sie wkrecił na maksa na tym biegu, 5 i 6 jest to samo...1,2,3 wrzucam szybko po kolei a na reszte sie jakos ciulowo zbiera... w terenie to juz wogole nawet na 2 sie nie zbiera i jest słaby co jest z tym nie tak?? cos z gaznikiem czy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Mam pytanko o filtr powietrza: Gdzie można znaleźć do MTX 125 z 87r? Przeszukałem wszystkie sklepy internetowe jakie znam i jakie znalazłem w dziale "Gdzie kupić" i niestety nie ma. Czy ktoś może wie gdzie to dostanę w necie albo gdzieś w Warszawie? Ile powinien kosztować? www.sklepmotocyklowy.pl nr.katalogowy: mtx 125: 73900138 --- 46,0zł mtx 125 R: 73916120 ---35,4zł :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 :icon_mrgreen: :crossy: :banghead: :crossy: :crossy: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poli1990 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ma ktos schemat instalacji elektrycznej do hondy mtx 80, 87r., chłodzonej cieczą... pilne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam!Mam pytanie: Czy pompa wody w mtx’się 125 powinna kręcić się cały czas, czy tylko wtedy gdy silnik się zagrzeje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi