eloelo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 No obrotomierz to normalna rzecz - takie cos co jest w samochodzie ,wiec nic w nim dziwnego, a co do wskaznika biegow to zbedny wydatek...ja u sieibe nic nie mam, nawet kluczyka i jakos zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 no tak ale ja w XT660X nie mam obrotomierza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 kurde piszecie jakby biegi zmieniało sie tylko w góre, gdzie oczywiście nie jest potrzebny wkaźnik biegu (poza jazdą na otwartej prszestrzeni gdzie prawie zawsze próbuje wrzucić 7) ale przy hamowaniu jadąc na 4, redukujemy do 2 lub 1 to często zdarza sie wrzucic bieg za wysoko lub za nisko i wtedy masz cały zakręt spieprzony, jeśli nie zaliczysz gleby. Najgorzej wrzucić luz zamiast 1 to wtedy bardzo często konczy sie glebą jak idziesz po wysokiej bandzie. Chociaż z drugiej strony nie wiem czy byłby czas spoglądać na taki wskaźnik biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 na handguardy Co to takiego?? Może handbar :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 handlebar = kierownicahand guards = osłony na ręce Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 to jak z tym wskaźnikiem ?? jak to wygląda i gdzie mozna zakupic ?? to samo dotyczy obrotomierza :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 tu sie chyba tego nie dowiesz jak mozna wywnioskowac z powyzszych postow, aczkolwiek mam kolege ktory jezdzi w kartingu, posiada tam rozne bajery o bajeranckich nazwach, np.: "pipboy" itd :DWyglada to tak, ze montuje sie to na kierownice, i zaleznie od klasy/przeznaczenia sprzetu pokazuje Ci obroty/temp silnika/temp na wydechu/dB itpWiem, ze dostal to na ebay'u niemieckim i troche sypnal kasa.Ale robi to tez wykres obrotow, czasy okrazen i ogolnie napakowane jest sondami i swiatelkami, ktore pala sie zaleznie od przekroczenia danych obrotow, wiec moze warto poszukac czegos dla siebie edit: wlasnie, teraz wpadlem, ze nie ma w kartingu biegow, ale w tym deseniu mozesz czegos szukac, bo taki hardware do moto napewno jest, kwestia to kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Jak to nie ma w kartingu biegow?? zaleze kto jakiego ma karta bo moj znajomy jakos ma 3 stopniowa skrzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 obrotomierze mozna dokupic :D sam sie tym na poczatku interesowalem, koszt ponad 100zl, elektroniczny, podlaczany pod kabel od swiecy bodajze, przez czestotliwosc iskry oblicza jakie sa obroty. miernik temperatury elektroniczny ktorego sonde montuje sie w korek wlewu oleju kosztuje cos kolo 100zl. pogadam z kumplem bo kiedys mialem w rekach taka reklamowke z takimi bajerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 oooo a gdzie to mozna zakupić ?? jakiś link do sklepiku internetowego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 oooo a gdzie to mozna zakupić ?? jakiś link do sklepiku internetowego ?? pogadam z kumplem bo kiedys mialem w rekach taka reklamowke z takimi bajeram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi