abbel Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Witam chciał bym kuoić fazerka ale sie waham bo nie mam pojęcia o tym modelu i pppooommmocy!!!!!!!!!bezwypadek napewno zadbany tez napewno ale jak to sie sprawuje ?????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 http://forum.motocyklistow.pl/search.php?mode=results -wpisz fazer tu juz było bardzo wiele powiedziane...miłej lektury :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Piszesz jakbys mial jakies problemy se soba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 kupował bym od kumpla bo kupił haye z 2001r za 10000 nie mam pojęcia???????????????????????????????????????czy mozesz troszke bardziej wyjasnic znaczenie tego co tu napisales?ty chcesz kupic haye czy nie masz pojecia. moze kumpel nie ma pojecia czy ty chcesz kupic fzs? :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 abbel czy przypadkiem mowa o fazerze Jastrzebia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 niewiele zrozumiałem z tego co napisałeś ale życze aby zakup był udany 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abbel Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 abbel czy przypadkiem mowa o fazerze Jastrzebia? tak a czemu pytasz moze go znasz?????????????????????????????? [ Dopisane: 12-12-2005' date=' 00:32[/i'] ]kupował bym od kumpla bo kupił haye z 2001r za 10000 nie mam pojęcia???????????????????????????????????????czy mozesz troszke bardziej wyjasnic znaczenie tego co tu napisales?ty chcesz kupic haye czy nie masz pojecia. moze kumpel nie ma pojecia czy ty chcesz kupic fzs? :) :PMMoże troszke źlenapisałem ale chce kupić fazerka co o nim sądzicie ????? [ Dopisane: 12-12-2005' date=' 00:39[/i'] ]ojrohello z nasz go ???????waham sie jeszcze a co mpzesz powjedzieć?????????pisz na [email protected] [ Dopisane: 12-12-2005, 00:46 ]trajka66byłem troszke zmęczony ale już sie poprawiłem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 sorki [ Dopisane: 12-12-2005, 00:47 ]czy mozesz troszke bardziej wyjasnic znaczenie tego co tu napisales?ty chcesz kupic haye czy nie masz pojecia. moze kumpel nie ma pojecia czy ty chcesz kupic fzs? :P :P Mała zmianka ale zmęczenie robi swoje!!!!!!!!!11sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 A no znam :) Jednak ten świat mały:) [ Dopisane: 12-12-2005, 14:44 ]Co do fazera to mam troche jego zdjec na dysku bo sam sie przymierzałem, żeby go kupić ale narazie cierpie na brak prawka i wstrzymuje sie do lipca. Pytalem o to moto na forum... Pytaj o co chcesz ja troche sie dopytywalem o ten sprzet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi