Konował Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Też bym wpadł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Coś temat zamarł , to jak planujecie coś ? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norwik Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 witam podkarpacie, ja się chętnie dołącze tylko tyle nas z okolic rzeszowa nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 norwik, jest wiecej ludu- ale nie czytaja tej czesci forum. a szkoda. mamy lato a ja ciagle nie mam zarejestrowanego motocykla.. :/ Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Panowie i Panie , 29tego lipca będzie małe śmiganko i ognisko , kto chętny pisać!! PW , GG itp !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Spotkanie odbędzie się 29 lipca - sobota , o godzinie 16.00 , przy parku na os . Zalesie w Rzeszowie (Zalesie za Katedrą rzeszowską) Planujemy wspólnie pośmigać , a później zrobić ognisko . pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 a z Mielca tez moge wpasc? czy only Rzeszow? ;-) pzdrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Nie jestem organizatorem ale mysle ze raczej nikt nie widzial by problemu:) No przynajmniej ja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja pierd... ,co za pytania , morzecie wpaść nawet z Krakowa ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Kurczaczki, kochani, jak pech to pech, właśnie jestem na zesłaniu z roboty w Waszym pięknym mieście ale 29 lipca akurat wypuszczą mnie do domku na weekend. Jednak będę tu jeszcze do końca sierpnia, wraz ze swoim moto więc może będę miała okazję jeszcze Was poznać??Odpalam zaraz swoją maszynę i lecę zaraz na obiadek do baru mlecznego.PozdrawiamAśka Edytowane 27 Lipca 2006 przez JoasiaDH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Zapraszam ! Na górze strony jest napisane gdzie i o której godzinie , pzdr !!! Myślę że jeszcze będzie okazja nie raz spotkać się i powtórzyć to co będzie w sobote ! ;) Edytowane 27 Lipca 2006 przez Allu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Więc wybiera się ktoś ? Bo to już jutro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Bede na 90% Wczesniej bylo 100 ale teraz mam problem bo niemam paliwa i niewiem czy wysępie cos od matki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norwik Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ja raczej bede na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Tak to z wami jest ,jak do zlotu jest daleko to każdy jedzie a jak przyjdzie co do czego to mało chętnych , z tego forum byli tylko Norwik i Krzychu-985 , zlocik uważam za udany ,pzdr Tutaj są fotki : http://www.mootoory.za.pl/zlocik%2029/lipiec.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi