Skubi Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Miałbym prośbę abyście pomogli mi rozszyfrować od jakich motocykli mam plastiki. Pierwyj przedmiot to przedni błotnik (mój typ Kawasaki KDX :D ) :http://img286.imageshack.us/my.php?image=0...4wyciete0oa.jpg A tu są plastiki od jakiegoś KTM'a. Pytanie - jakiego?http://img286.imageshack.us/my.php?image=0...=00007720yh.jpg Zapraszam do zabawy i dzięki za wszelką pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 pierwsze moga byc od husqvarny i jak to blotnik przedni bedzie wszedzie pasowal Drugie od yz'y(ale czarne ? ) moze albo ktm'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 A tu są plastiki od jakiegoś KTM'a. Pytanie - jakiego? http://img286.imageshack.us/my.php?image=0...=00007720yh.jpg Tylne boczki i przednie skrzela do KTM EXC do 2002.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Pierwszy plastik (przedni błotnik) jest od Derbi Sendy R z 99r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Drugie foto to tak jak pisał dominik EXC. Co do blotnika KDX to nie jest na 100% bo KDX ma bardzo szeroki blotnik. Mam tez w domu od KX'a - co innego. Obstawiam RM'a z lat 90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dzięki za pomoc! Obstawiam RM'aZarąbiście się z tym zgadzam! RM jak w pysk strzelił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Tak, to RM.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 kurde a ja mi sie wydaje ze ten pierwszy blotnik jest dosc uniwersalny...duzo moto ma taki blotnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Praktycznie wszytskie przednie błotniki podejdą do byle jakiego modelu tylko żeby w lagi się zmieściły :mrgreen: A później zabawa w otwory :) Pierwsza fota błotnik od starej RMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszuki Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ja też szacuje ze przod to od RM'a pzdr :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO 600 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Pierwszy plastik jest od SUZUKI RM (barwiony na żółto) Drugie plastiki sa prawdopodobnie od KTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ile razy jeszcze to powiecie????Temat proszę zamknąć :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi