Skocz do zawartości

Śladami Boruty - spotkanie Wschód-Zachód 3-4 maja ;)

Dominik Szymański
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Dobra Panowie.

Póki co mamy następujących uczestników zabawy w Łęczycy:

Paweł

VX plus Towarzyszka

Redwater

Ario

Mateusz

Michał

Dyzio

Cooler

Maniek_7 plus Towarzyszka

Vlaad1

Piotr_27

Rafik plus Towarzyszka

Dominik

2+3(+4 w pamięci), to będzie, to będzie... eee... ide po kalkulator :lol:

OK, serio - to daje 17 sztuk (przepraszam wszystkie Panie).

Dzwonię rezerwować dodatkowe pokoje w Senatorze.

Jakby ktoś się jeszcze pisał na wyjazd dawajcie znać. Bedziemy rezerwować do samego końca.

Gdyby ktoś wcześniej myślał o zabrnaniu Towarzyszki, a obawiał się, że na wyjeździe nie będzie kobiet, to jak widać z listy nie ma się już czego obawiać, bo Panie będą, więc czekam na PW także na ewentualne dopisywanie kobiet do listy.

Pozdrawiam

Inrormacja dla strony wschodniej. Michał już będzie w piątek u Trzykawkiego w Ożarowie. Planowana mała imprezka, jak ktoś z baaaardzo dalaeka to jest możliwośc noclegu.

Informacje organizacyjne :

Przyjazd do Zielonki (do mnie) o godzinie 9 rano. Tam szybka kawa i jazda do Ożarowa na 10.00. Z tamtąd już prosto do Łęczycy.

Dojazd do Zielonki do mnie wyślę zainteresowanym na PW. Spotkanko u mnie o 9,00, pamietajcie !

Pozdrawiam, Paweł

pawel napisal

Informacje organizacyjne :

Przyjazd do Zielonki (do mnie) o godzinie 9 rano. Tam szybka kawa i jazda do Ożarowa na 10.00. Z tamtąd już prosto do Łęczycy.

ale to w piatek o 9.00 czy w sobote :?:

bo ja strone wczesniej troche inaczej sie umówiłem w sobote

to jak :?: , musimy sie dogadac :?:

www.sokolriders.com

--- jezdze bo lubie ---

W sobotę rano tak myślałem, bo tak się z VX`em zgadałem. W Wyszkowie VX będzie około 8,30, a do mnie się jedzie jakieś 30 minut. Wyślę CI i innym mapkę na PW, tylko muszę opracować, zrobię to wieczorem na spokojnie.

Pozdrawiam, Paweł

• Administrator
jaka trase obiera "Grupa Poznanska" ? :)

jezeli istnialaby taka mozliwosc (a my bysmy jechali :) ) to podlaczylisbysmy sie z Mata i spowolnili Wasz moto-marsz na Leczyce :wink:

pozdr

Spoko Panowie.

Grupa Zachód jeszcze się domówi, co gdzie jak i kiedy. Póki co powidz Adam, o której możecie być w Poznaniu. Czy z Leszna dojedzecie na przykład na 9.00-9.30 do Poznania?

Tak mi się wydaje, że o tej porze będziemy startować do Łęczycy, żeby byc tam na 12-13.

jaka trase obiera "Grupa Poznanska" ? :)

jezeli istnialaby taka mozliwosc (a my bysmy jechali :) ) to podlaczylisbysmy sie z Mata i spowolnili Wasz moto-marsz na Leczyce :wink:

pozdr

Spoko Panowie.

Grupa Zachód jeszcze się domówi, co gdzie jak i kiedy. Póki co powidz Adam, o której możecie być w Poznaniu. Czy z Leszna dojedzecie na przykład na 9.00-9.30 do Poznania?

Tak mi się wydaje, że o tej porze będziemy startować do Łęczycy, żeby byc tam na 12-13.

myślałem o tym, że spotkamy się gdzieś po drodze, ale chyba start z Poznania będzie lepszym rozwiązaniem bo nikt na nikogo nie będzie musiał czekać w trasie.

godzina 9.00 - 9.30 jest całkiem realna

• Administrator

W każdym razie fajne jest to, że - jak się okazało - mamy cały Zajazd Senator tylko do swojej dyspozycji.

Co oznacza:

1. Wzięliśmy wszystkie pokoje jak leci

2. Można krzyczeć bez obaw, że pobudzi się dzieci innych użytkowników motelu.

3. Jak coś ulegnie zniszczeniu nie będzie można zwalić na obcych... 8) Trza uważać :wink:

Jakby mimo to był nadmiar ludzi, a brakowało miejsc noclegowych właścicielka na wszelki wypadek zabukowała dodatkowe miejsca gdzieś u kogoś w domu, czy cóś. Jak ktoś będzie reflektował na nocleg z nieznanym to polecam :lol: :lol: :lol: