krzychu-kk Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 nieźle muskularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Fany, tylko potępiam przednią lampę i wydech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Silnik Katany nie ma nic wspolnego z silnikiem GSX1100F. A katana w wersji 1100, to jaki model Suzi?/bo kolega właśnie ma taki model w wersji Kanadyjskiej i tak jest opisany/ Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Fajny, cyber-punkowy mozna by rzec z lekka hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 w jakiej pozycji się na tym jeździ? bo mam wrażenie, że trzeba się położyć, albo mieć długaśne ręce, długie nogi, a resztę malutką. jedyne co mi się podoba wizualnie to lampa i wydech właśnie, ale to nie moje przecież :roll: mimo wszystko podziwiam pracę!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi