Mario_PL Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 TAK JAK W TYTULe W PROFesJONALNYM WARSZTACIE INFO POD GG 2372433 ZAWSZE NIEWIDOCZNY LUB NA Emaila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Witam :D Na której to Porębie,czasem mi cos potrzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 a ile sobie zyczysz za szlif 2 cylindrow od ruska?ile bys chcial za cylinder od simsona SR2 (50 ccm)?jaki czas realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 tzn bo reba jask niedaleko katowic sprawdzicmozna na mapie lerzy kolo ZAWIERCIA cenowo to za szlif od motoroweru to 35 zl a motocykle od 40 do 65 zł realizacja 3-4 dni [ Dopisane: 11-12-2005, 14:14 ]wiele ludzi tez wysyla poczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 w jarosławiu mam goście który szlifuje cylindry do kachy za 40 zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Znajomy szlif do H-D WLA zrobił za 30zł/szt. w Białymstoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 ja ma szlif za około 35 zł bez względu na wielkość cylindra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 jeśli tak to lux cena :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi