spawacz Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zdaje sobie sprawe że to wszystko się może rozpie****, ale kto powiedział że ja chce podnieść moc odrazu o 100%, wzrost mocy można regulować średnicą dysz i ciśnieniem NO2 oraz ilością podawanego paliwa, ja sobie mam zamiar ustawić przyrost mocy na ok 30 max 40 %Sylwestre napisał:sorry że nie na temat ale gdzie w Kraku takie wyścigi sie odbywają bo jeszcze o tym nie słyszałem ani na tym forum ani na Krakowskim. Myslałem że wiem o wszystkim Ja chcesz wiedzieć coś więcej to " meil me " 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Kiki, przeczytauj jeszcze raz moj post ze srodka watku mniej wiecej. Tym razem wolniej. chodzi o to aby honować po kazdym wyjęciu? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 No niestety tak i dodatkowo wymienic pierscienie.Dlatego dobrze chodzacego silnika, z dobra kompresja na wszystkich cylindrach sie nie rozbiera, tzn nie wyjmuje sie tlokow z cylindrow. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 witaj!!!!spawaczja sądze ze ci nie wyjdzie złożenie tego motoru a nie wywaliłeś sie w czasie postoju tylko sie popisywałeś na jednym kole :-D :P :P Sorki ale odpóść sobie i już nie zaglądaj na te 4um...Masz coś mądrego do powiedzenia to prosimy rób to jak najczęściej ale daruj sobie teksty jak wyżej.Pozdro all :) Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi