Jerry Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Prot - całuje w gołą dupę z wdzięczności, że pamietasz jak było. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no cóż ... tak było ... Ja tam mogę zapomnieć, jak mój syn ma na imię, ale to co się na zjazdach i zlotach dzieje - zawsze pamiętam. A chcę tylko powiedzieć, że w noc Sylwestrową wymyśliliśmy, że zbiórka ekipy nad Balaton powinna nastąpić w okolicach PGR-owa. Nawet próbowaliśmy pomierzyć z mapy odległość, ale mapy, które posiadaliśmy jakieś takie rozmazane były :mrgreen: Trochę ponad 400 km ze Zwardonia będzie. Więc jeśli chodzi o mnie, to również, jak ...Balaton to wg mnie optymalna propozycja - jest trochę jazdy ( a nie taka półdniowa wycieczka), a na miejscu też są traski do posmigania.Strasznie mi się zachciało nad Balaton.P.S. Powiedzcie mi jeszcze jedno, tak na marginesie... co Was tak na ten wschód ciągnie :?: Czytałem relację Adu z pobytu na Ukrainie, pamiętam swój przejazd-horror przez Ukrainę 16 lat temu w drodze do Neseberu, ale nie zauważyłem tam nic, co działa, jak magnes. Bardzo mnie to nurtuje. Pozdrawiam Dziadzia może być Balaton toż chyba nie jest najważniejsze gdzie ale z kim hehehejerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Powiedzcie mi jeszcze jedno' date=' tak na marginesie... co Was tak na ten wschód ciągnie :?: Czytałem relację Adu z pobytu na Ukrainie, pamiętam swój przejazd-horror przez Ukrainę 16 lat temu w drodze do Neseberu, ale nie zauważyłem tam nic, co działa, jak magnes. Bardzo mnie to nurtuje. Pozdrawiam[/quote'] Myśle że te 16 lat sporo wyjaśnia :notworthy: ja jak jechałem przez Ukrainę, Bułgarię, Rumunię do Turcji 13 lat temu to obiecałem sobie że nigdy więcej (i wcale nie dlatego że to była podróż poślubna ;):);) ) ale od 3 lat jezdzę przez Rumunię do Bułgarii i dalej i cały czas nie mam dość bo to idealne połączenie pięknych miejsc, przyjaznych ludzi i zajebi...ch cen. A co do Ukrainy - byłem w zeszłym roku i chciałbym znów ale... na tamte drogi potrzebne jest enduro bo b12 potzrebuje dobrego asfaltu jak np w Rumuni :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Byłam na Ukrainie w te wakacje i drogi nie są znowu takie złe (dla GS-a ;) ). Ale te ceny :twisted: (9 zł za 0,5 l dobrej wódki :notworthy: ) miodzio. pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Byłam na Ukrainie w te wakacje i drogi nie są znowu takie złe (dla GS-a ;) ). Ale te ceny :twisted: (9 zł za 0' date='5 l dobrej wódki :notworthy: ) miodzio. pzdr @starte[/quote'] W Bułgarii ceny podobne a jakoś bardziej user friendly ;) jadąc do Dubna nie zauważyłem nawet kilometra tych niezłych dróg... koszmar w sam raz na podróżne enduro...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 W Bułgarii ceny podobne a jakoś bardziej user friendly :notworthy: jadąc do Dubna nie zauważyłem nawet kilometra tych niezłych dróg... koszmar w sam raz na podróżne enduro...pozdrBułgaria powiadasz ;) trzeba będzie to dobrze przemyśleć :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Bułgaria powiadasz :notworthy: trzeba będzie to dobrze przemyśleć :twisted: pzdr @starte Myśl... myśl... tradycyjnie parę osób w sierpniu pewnie tam trafi ;) mniam mniam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ja juz mam depreche motocyklowa gdzie ten sezon masakra juz nie moge wytrzymac pomocy ile mozna chlac jak kochana w garazu ;) [ Dopisane: 09-01-2006, 00:44 ]Bułgaria tez jest w planie jak nas zachecicie!!! :D Dlatego jest ten post aby zdecydowac gdzie dokladnie pojedziemy.Jestesmy otwarci na propozycje motocyklowe :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Jestesmy otwarci na propozycje motocyklowe Twisted Evil tylko na propozycje motocyklowe ?? :buttrock: :crossy: i kto to mówi hehe. A masz już liste życzeń kto gdzie chce jechać?? I w takim razie jakie miejsce przewodzi w rankingu popolurności??jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 ....Bułgaria tez jest w planie jak nas zachecicie!!! :buttrock: .... Jak Was zechcemy?? chcieć to ja mogę jajecznicę na śniadanie albo piękną koleżankę na kolację.... a Wy jak będziecie mieli ochotę na Bułgarię to wystarczy słowo i planujemy.... picie nad Czarnym Morzem przez 2 tygodnie :twisted: 8) :crossy: W każdym razie dla mnie Bulgaria jest the best od 4 lat - taki ideał motocyklisty :twisted: żadnych radarów, mandaty po 20 pln, tani alkohol, puste i zazwyczaj dobre drogi, piękne kobiety..., ciepłe morze... czegóż mozna chcieć więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Jesli ta Bulgaria dojdzie do skutku, to chetnie sie dopisze, jesli moj GS nie bedzie Was zbytnio opoznial :buttrock:. W razie czego moglbym zalatwic jakas baze w Warnie, mieszka tam rodzina mojej dobrej znajomej, a z tamtad niedaleko do Zlotych Piaskow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 W każdym razie dla mnie Bulgaria jest the best od 4 lat - taki ideał motocyklisty żadnych radarów, mandaty po 20 pln, tani alkohol, puste i zazwyczaj dobre drogi, piękne kobiety..., ciepłe morze... czegóż mozna chcieć więcej... Marlew musze powiedzieć że "trochę" się napaliłem na tą Bułgarię, zastanawia mnie jak przekonaliście swoje dziewczyny/żony/kochanki aby Was puściły na te 2 tygodnie - no bo nie podejrzewam że zabieraliście "drewno do lasu" ;) bynajmniej z opisu tak nie wynika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Marlew musze powiedzieć że "trochę" się napaliłem na tą Bułgarię, zastanawia mnie jak przekonaliście swoje dziewczyny/żony/kochanki aby Was puściły na te 2 tygodnie - no bo nie podejrzewam że zabieraliście "drewno do lasu" :P bynajmniej z opisu tak nie wynika :) Jedni muszą coś obiecać w zamian (np następne wczasy w wybranym przez kobietę miejscu :( ) a inni nie muszą nikogo pytać o zgodę bo... akurat tak się złożyło ;) Ja bym nawet chętnie pojechał z dziewczyną/żoną/kochanką ale nigdy na tym samym motocyklu!! żeby jazda sprawiała przyjemność muszę jechać sam a że moi towarzysze podóży mają identyczne odczucia to jakoś to funkcjonuje...Ja w tym roku muszę ( a raczej chcę) tylko znaleźć czas i finanse na tydzień z dzieckiem a poza tym pozostałe 21 dni urlopu to motocykl więc - wielkanoc na Węgrzech, maj w Rumunii/Węgrzech, sierpień w Bułgarii i zapowiada się miły rok ;)pozdrawiamPS wcale nie namiawiam żeby brać ze mnie przykład :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ponieważ do sierpnia jeszcze dużo czasu i wszystko się może zdażyć nie będę bujał w obłokach tylko śledzę temat no i zobaczymy. Największy problem to będzie przekonanie kobiety, ale sie nad tym popracuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ponieważ do sierpnia jeszcze dużo czasu i wszystko się może zdażyć nie będę bujał w obłokach tylko śledzę temat no i zobaczymy. Największy problem to będzie przekonanie kobiety, ale sie nad tym popracuje. Pozdro W sumie jakby zebrać z 2-3 grupy po 3-4 motocykle to byśmy spacyfikowali Sł. Brzeg 8) :twisted: 8) :) by się działo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 W sumie jakby zebrać z 2-3 grupy po 3-4 motocykle to byśmy spacyfikowali Sł. Brzeg by się działo..... Jak tylko mi się uda kobietę odpowiedni nastawić to jade - termin (sierpień) mi pasuje, program wycieczki i atrakcje jeszcze bardziej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi