Skocz do zawartości

JEDZIEMY : KRYM v CHORWACJA v NORWEGIA = BUŁGARIA!!!

kakanogaja
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Prot - całuje w gołą dupę z wdzięczności, że pamietasz jak było.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no cóż ... tak było ... Ja tam mogę zapomnieć, jak mój syn ma na imię, ale to co się na zjazdach i zlotach dzieje - zawsze pamiętam. A chcę tylko powiedzieć, że w noc Sylwestrową wymyśliliśmy, że zbiórka ekipy nad Balaton powinna nastąpić w okolicach PGR-owa. Nawet próbowaliśmy pomierzyć z mapy odległość, ale mapy, które posiadaliśmy jakieś takie rozmazane były :mrgreen: Trochę ponad 400 km ze Zwardonia będzie. Więc jeśli chodzi o mnie, to również, jak ...

Balaton to wg mnie optymalna propozycja - jest trochę jazdy ( a nie taka półdniowa wycieczka), a na miejscu też są traski do posmigania.

Strasznie mi się zachciało nad Balaton.

P.S. Powiedzcie mi jeszcze jedno, tak na marginesie... co Was tak na ten wschód ciągnie :?: Czytałem relację Adu z pobytu na Ukrainie, pamiętam swój przejazd-horror przez Ukrainę 16 lat temu w drodze do Neseberu, ale nie zauważyłem tam nic, co działa, jak magnes. Bardzo mnie to nurtuje. Pozdrawiam

Dziadzia może być Balaton toż chyba nie jest najważniejsze gdzie ale z kim hehehe

jerry

Powiedzcie mi jeszcze jedno' date=' tak na marginesie... co Was tak na ten wschód ciągnie :?: Czytałem relację Adu z pobytu na Ukrainie, pamiętam swój przejazd-horror przez Ukrainę 16 lat temu w drodze do Neseberu, ale nie zauważyłem tam nic, co działa, jak magnes. Bardzo mnie to nurtuje. Pozdrawiam[/quote']

Myśle że te 16 lat sporo wyjaśnia :notworthy: ja jak jechałem przez Ukrainę, Bułgarię, Rumunię do Turcji 13 lat temu to obiecałem sobie że nigdy więcej (i wcale nie dlatego że to była podróż poślubna ;):);) ) ale od 3 lat jezdzę przez Rumunię do Bułgarii i dalej i cały czas nie mam dość bo to idealne połączenie pięknych miejsc, przyjaznych ludzi i zajebi...ch cen.

A co do Ukrainy - byłem w zeszłym roku i chciałbym znów ale... na tamte drogi potrzebne jest enduro bo b12 potzrebuje dobrego asfaltu jak np w Rumuni :P

Byłam na Ukrainie w te wakacje i drogi nie są znowu takie złe (dla GS-a ;) ). Ale te ceny :twisted: (9 zł za 0' date='5 l dobrej wódki :notworthy: ) miodzio.

pzdr @starte[/quote']

W Bułgarii ceny podobne a jakoś bardziej user friendly ;) jadąc do Dubna nie zauważyłem nawet kilometra tych niezłych dróg... koszmar w sam raz na podróżne enduro...

pozdr

W Bułgarii ceny podobne a jakoś bardziej user friendly :notworthy: jadąc do Dubna nie zauważyłem nawet kilometra tych niezłych dróg... koszmar w sam raz na podróżne enduro...

pozdr

Bułgaria powiadasz ;) trzeba będzie to dobrze przemyśleć :twisted:

pzdr @starte

Ja juz mam depreche motocyklowa gdzie ten sezon masakra juz nie moge wytrzymac pomocy ile mozna chlac jak kochana w garazu ;)

[ Dopisane: 09-01-2006, 00:44 ]

Bułgaria tez jest w planie jak nas zachecicie!!! :D

Dlatego jest ten post aby zdecydowac gdzie dokladnie pojedziemy.

Jestesmy otwarci na propozycje motocyklowe :twisted:

Jestesmy otwarci na propozycje motocyklowe Twisted Evil

tylko na propozycje motocyklowe ?? :buttrock: :crossy: i kto to mówi hehe. A masz już liste życzeń kto gdzie chce jechać?? I w takim razie jakie miejsce przewodzi w rankingu popolurności??

jerry

....

Bułgaria tez jest w planie jak nas zachecicie!!! :buttrock: ....

Jak Was zechcemy?? chcieć to ja mogę jajecznicę na śniadanie albo piękną koleżankę na kolację.... a Wy jak będziecie mieli ochotę na Bułgarię to wystarczy słowo i planujemy.... picie nad Czarnym Morzem przez 2 tygodnie :twisted: 8) :crossy:

W każdym razie dla mnie Bulgaria jest the best od 4 lat - taki ideał motocyklisty :twisted: żadnych radarów, mandaty po 20 pln, tani alkohol, puste i zazwyczaj dobre drogi, piękne kobiety..., ciepłe morze... czegóż mozna chcieć więcej...

Jesli ta Bulgaria dojdzie do skutku, to chetnie sie dopisze, jesli moj GS nie bedzie Was zbytnio opoznial :buttrock:. W razie czego moglbym zalatwic jakas baze w Warnie, mieszka tam rodzina mojej dobrej znajomej, a z tamtad niedaleko do Zlotych Piaskow.

W każdym razie dla mnie Bulgaria jest the best od 4 lat - taki ideał motocyklisty  żadnych radarów, mandaty po 20 pln, tani alkohol, puste i zazwyczaj dobre drogi, piękne kobiety..., ciepłe morze... czegóż mozna chcieć więcej...

Marlew musze powiedzieć że "trochę" się napaliłem na tą Bułgarię, zastanawia mnie jak przekonaliście swoje dziewczyny/żony/kochanki aby Was puściły na te 2 tygodnie - no bo nie podejrzewam że zabieraliście "drewno do lasu" ;) bynajmniej z opisu tak nie wynika :)

Marlew musze powiedzieć że "trochę" się napaliłem na tą Bułgarię, zastanawia mnie jak przekonaliście swoje dziewczyny/żony/kochanki aby Was puściły na te 2 tygodnie - no bo nie podejrzewam że zabieraliście "drewno do lasu" :P bynajmniej z opisu tak nie wynika :)

Jedni muszą coś obiecać w zamian (np następne wczasy w wybranym przez kobietę miejscu :( ) a inni nie muszą nikogo pytać o zgodę bo... akurat tak się złożyło ;)

Ja bym nawet chętnie pojechał z dziewczyną/żoną/kochanką ale nigdy na tym samym motocyklu!! żeby jazda sprawiała przyjemność muszę jechać sam a że moi towarzysze podóży mają identyczne odczucia to jakoś to funkcjonuje...

Ja w tym roku muszę ( a raczej chcę) tylko znaleźć czas i finanse na tydzień z dzieckiem a poza tym pozostałe 21 dni urlopu to motocykl więc - wielkanoc na Węgrzech, maj w Rumunii/Węgrzech, sierpień w Bułgarii i zapowiada się miły rok ;)

pozdrawiam

PS wcale nie namiawiam żeby brać ze mnie przykład :P

Ponieważ do sierpnia jeszcze dużo czasu i wszystko się może zdażyć nie będę bujał w obłokach tylko śledzę temat no i zobaczymy. Największy problem to będzie przekonanie kobiety, ale sie nad tym popracuje.

Pozdro

W sumie jakby zebrać z 2-3 grupy po 3-4 motocykle to byśmy spacyfikowali Sł. Brzeg 8) :twisted: 8) :)

by się działo.....

W sumie jakby zebrać z 2-3 grupy po 3-4 motocykle to byśmy spacyfikowali Sł. Brzeg      

by się działo.....

Jak tylko mi się uda kobietę odpowiedni nastawić to jade - termin (sierpień) mi pasuje, program wycieczki i atrakcje jeszcze bardziej :twisted: